Lamigard TRT - Savós patairha-gyulladásra hajlamos lovak és pónik részére

  • Jelleg: pata
  • Kiszerelés: 0,5 kg alatt
  • Típus: táplálékkiegészítő lovaknak
  • A Lamigard® savós patairha-gyulladásra hajlamos lovak és pónik számára összeállított táplálék-kiegészítő, rövid távú kezelésre adható nagy koncentrációban, fenntartó adagban pedig a tartós egészségmegőrzést szolgálja. A gondosan összeállított étrend kiegészítéseként adott Lamigard® egész évben garantálja a pata egészségét. A Lamigard® aktív összetevői megkötik a lábvégben felhalmozódó szabadgyököket és egészséges enzimszinteket tartanak fenn a patában, tápanyagokkal támogatják az érzékeny belső struktúrákat és javítják a külső szarufal állapotát. A Lamigard® adható vemhes és szoptató kancának is.A savós patairha-gyulladásra hajlamos vagy visszafogottan takarmányozott lovaknak a Lamigard® mellé adjunk V-Biotic-ot a megfelelő tápanyagellátás biztosítása érdekében.

     "Mindig óvatos vagyok az ilyen termékekkel, de tapasztalataim szerint a Lamigard® kiváló." - Dr David Platt BVSc., PhD., DEO., FRCVS,RCVS Diplomás ló-ortopédiai szakállatorvos, lógyógyász szakállatorvos.

    A címkét gondosan olvassuk el!

    Kapható 454 g-os (2 havi fenntartó adag egy átlagos póninak) és 908 g-os (36 444 Ft) kiszerelésben, valamint 1 L folyadék (15 616 Ft) formában. 

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés