Cavalliera

+36 70 531-9009
Fizetési módok:
 • bankkártya
 • utánvét
 • utalás
Szállítási módok:
 • futárszolgálat

Forgalmazott márkák

cavalliera

Megérkezett a legújabb Cavalliera kollekció a ruhatáradba!

A 2017 tavaszi-nyári kollekció már elérhető a Cavalliera megújult weboldalán. Válaszd ki a kedvenceidet Te is!

A Cavalliera a nőiességre és a kreativitásra épül, kombinálva ezeket a professzionális sportolói attitűddel. A márka világszerte inspirálja a nőket, a Cavalliera név egyet jelent az aktív életmóddal. Izgalmas, modern és ellenállhatatlanul nőies.

Íme a 2017-es világkiállítás legsikeresebb darabjai

Rafinált részletek: Black Bow lovaglózakó és technikai rövid ujjú versenying.

Visszafogott elegancia egy kis csipkével: Double Front Panel Dignified versenyzakó és Lace Attraction versenying

Kontrasztos szürke: Sentiment lovaglózakó és technikai hosszú ujjú versenying.

A teljes kollekcióért keresd fel a Cavalliera honlapját: zakók, versenyingek, pólók és lányka felsők közül válogathatsz!

Welcome yourself to the difference…

Elérhetőségek: 

 • E-mail: info@cavalliera.com
 • Telefon: +36 70 531-9009
 • Fax: +36 1 608-0339
 • Levélcím: 1162 Budapest, Kendermag utca 3.

www.cavalliera.com

www.facebook.com/cavalliera

Cavalliera: az inspiráló lovasruházati márka

Stílus és minőség lovasoknak már 2007 óta: a Cavalliera lovasruházati márka a nőiességre és a kreativitásra épül, mindezt professzionális sportolói attitűddel kombinálva.

Izgalmas, modern és nőies kollekció

A budapesti székhelyű, de a nemzetközi piacon is egyre nagyobb teret hódító Cavalliera világszerte inspirálja a nőket: a márka neve egyet jelent az aktív életmóddal. A cavalliera lovasruházati kollekciója izgalmas, modern és ellenállhatatlanul nőies.

Az elegáns stílus és a kifinomult dizájn áll a márka filozófiájának középpontjában. Ezek az értékek minden szintet áthatnak, a szabásvonaltól egészen az időtálló minőségig. A Cavalliera arra törekszik, hogy a legkiválóbb lovasruházati márkává váljon, mely kiemelkedő ár-érték arányt kínál: megragadja a színek, alapanyagok és formák új piaci trendjeit és innovációit, hogy aztán a Cavalliera egyedi, elegáns és nőies stílusában jelenítse meg azokat.

A Cavalliera csapata minden egyes öltözék esetében maximális figyelmet fordít az anyagválasztásra, a szabásra és a tökéletes minőségre. A merész újításokhoz való bátorság, a folyamatos fejlődés, a szakértelem és a nyitottság a Cavalliera sikertönetének mozgatórugói.

A Cavalliera több mint 40 országban van jelen nőknek, gyermekeknek és lovaknak szóló inspiráló kollekcióival, termékeit olyan nagykereskedelmi hálózatokon vagy viszonteladói üzleteken keresztül értékesíti, melyek azonosulni tudnak a cég minőségi elvárásaival és a márka világszemléletével. A Cavalliera Csoport három márkanév alatt forgalmazza termékeit: Cavalliera, Cavalliera Kids és Cavalliera Professional. A cég nemzetközi szereplőként folyamatosan erősíti pozícióját világszerte.


 

 

Elérhetőségek:

 • E-mail: info@cavalliera.com
 • Telefon: +36 70 531-9009
 • Fax: +36 1 608-0339
 • Levélcím: 1162 Budapest, Kendermag utca 3.

www.cavalliera.com

www.facebook.com/cavalliera

Kiválasztott termékek:
  Kinyit