Clean Horse

4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 39/b
06 30 535 1462
06 30 616 0198
Fizetési módok:
 • bankkártya
 • utánvét
Szállítási módok:
 • postai kiszállítás

Forgalmazott márkák

clean-horsewaldhausen

Olvasd el a Clean Horse ló- és
lovasfelszerelésekről szóló cikkeit

Tudtad, hogy megelőzhető a csizma okozta szőrkopás a lovak oldalán? Ha szeretnéd megtudni, hogyan, olvasd el a Clean Horse cikkeit!

 Így előzhető meg lovad oldalán a csizma okozta szőrkopás

A tél eleje a szőrváltás, a lónyírás időszaka. Sok ló bőre érzékeny ilyenkor, számukra készíti a Lovehorses ezt az oldalvédőt, mely fekete és barna színben is kapható a Clean Horse-nál.

Tovább a teljes cikkhez »

 

Indul a Clean Horse tavaszi országos lótakaró mosó körútja

Május 6-7-én kerül sor a Clean Horse idei országos tavaszi lótakaró mosó körútjára: a Nyíregyháza - Budapest - Sopron útvonalon a Clean Horse csapata minden jelentkezőtől begyűjti a mosni és/vagy javítani való lótakarókat, nyeregalátéteket.

Jelentkezés a tavaszi lótakaró mosó körútra e-mailben vagy telefonon: 

jelentkezés egyszerű: csak küldj egy e-mailt cleanhorse@hotmail.com címre, melyben megadod a neved, telefonszámod és a Clean Horse csapata felveszi Veled a kapcsolatot.

A Clean Horse 2017. május 6-7-én egyenesen az istállóból hozza el a koszos, szakadt lótakarókat, nyeregalátéteket és egyéb mosnivaLÓkat, amiket aztán ugyanúgy házhoz szállítva kapsz vissza - tisztán és igény szerint javítva. 

A mosási árlista idén sem változott:

 • Téli takaró – 2.500 Ft
 • Átmeneti takaró – 2.300 Ft
 • Polár takaró – 1.700 Ft
 • Nyeregalátét – 600 Ft
 • Kamásli szett (4 db) – 1.000 Ft
 • Fásli, fáslialátét, apróságok – 100 Ft/db
 • Javítás: 500 – 3.000 Ft között 

Idén ismét a Clean Horse csapatával utazik a Bazár is, így ha kinéztél valamit a webshopban és előre jelzed, akkor a kiválasztott terméke(ke)t postaköltség nélkül tudod majd megvásárolni. Ez tehát remek alkalom a vásárlásra is, mert így postaköltség nélkül szerezheted be a legjobb ló- és lovas felszereléseket, sőt: vásárlás előtt élőben is megnézheted a kiszemelt darabokat május 6-7. között! Nincs más teendőd, csak üzenetben jelezd, hogy mit vigyen magával lótakaró begyűjtő körútjára a Clean Horse kocsija.

A tervezett útvonal:

 • Nyíregyháza - Budapest - Sopron

További termékekért és akciókért látogasd meg a Clean Horse honlapját és a Clean Horse Facebook oldalát.

 

Keresd  bátran a Clean Horse Csapatát: 

Bemutatkozik a Clean Horse webshop

A lótakaró mosás mellet egy Bazár létrehozása volt az első nagyobb mérföldkő
a Clean Horse csapatának életében.

A Clean Horse webshopjában megtalálhatod a saját gyártású versenyládák, nyeregszekrények mellett a HKM, Busse, Waldhausen, Likit, CDM termékeket és ez a lista folyamatosa bővül.

Rendelni a Clean Horse megújult honlapjáról tudsz, és külön plusz, hogy ha találkozol a Clean Horse csapatával valami miatt (pl. lótakaró mosás-javítás, vagy egy versenyen fotózás) akkor el is tudják vinni Neked a kiszemelt darabokat. Így akár fel is tudod majd próbálni - aki szereti élőben megfogni, megnézni a neki tetsző dolgokat, annak szinte házhoz, azaz istállóhoz viszi a vásárlást a Clean Horse csapata.

Nézz be a Clean Horse megújult webshopjába:

www.cleanhorse.hu/bazar-uj


Termékek és márkák - avagy ízelítő a Clean Horse Bazár kínálatából:

www.cleanhorse.hu/bazar-uj

Clean Horse - Bazár

Hogy mi a bazár? - így mutatja be boltját a Clean Horse csapata:

"A Bazár egy nagyon kicsi bolt, igazából csak boltocska. Amibe megpróbáltuk összegyűjteni azokat a dolgokat, amikre a mindennapi élet során szükség lehet, ami el tud fogyni, amiből néha váratlanul új kell. Nálunk Kelet-Magyarországon nincsenek nagy lovasboltok minden városban, itt gyakran megtörténik, hogy egy új önitatóért, lovasnadrágért, vagy lótakaróért néha 50-100 kilométereket kell utazni – amire persze sosincs épp ideje a lótartóknak.

cleanhorse.hu/bazar-uj

Hát innen az ötlet. Ha úgyis elmegyünk hétvégenként a versenyekre fényképezni, vagy úgyis találkozunk lónyírás, vagy takarómosás miatt, miért ne próbálnánk bővíteni kicsit a szolgáltatások listáját és egy kicsi bazárt létrehozni, ami mindig utazik velünk?

Szerintem, így tizenpár év lótartás után átlátjuk mikre lehet szükség, mi az amit az ember szívesen pótolna, csak sosem tud honnan. Egészséges önkritikával élve nem hívjuk lovasboltnak, mert nem az, hiszen hagyományos értelemben véve nem is bolt és nem is cél, hogy mindent meg tudj venni nálunk amit a legutolsó divat diktál, nincsenek prémiumkategóriás luxuscikkek, vannak viszont praktikus dolgok, amikre valóban szükség lehet és igyekszünk természetesen arra is, hogy megfelelő árakkal találkozzatok, ha benéztek ide.

Hát ez a bazár, ahol sok szeretettel várunk, gyere nézz szét nálunk virtuálisan, nemsokára reméljük személyesen is találkozunk.

Természetesen minden véleményre, ötletre, tanácsra kíváncsiak vagyunk, megpróbálunk beszerezni mindent, ami nincs, vagy épp eddig nem is volt. Ha azt mondjátok, hogy helye van a bazárban és valóban olyan dolog ami beleillik a kínálatba, akkor igyekszünk minél hamarabb színesíteni vele a palettát."

A Clean Horse további szolgáltatásai:

www.cleanhorse.hu

Kövesd a Clean Horse-t a Facebookon is: www.facebook/cleanhorse.hu 
És az Instagramon: www.instagram.com/cleanhorse.hu

Clean Horse Lovasbolt

Cím:
4400, Nyíregyháza, Tiszavasvári út 39/b
Térkép
Telefonszám:
06 30 535 1462

Nyitvatartás:

Hétfő:
14:00-18:00
Kedd:
14:00-18:00
Szerda:
14:00-18:00
Csütörtök:
14:00-18:00
Péntek:
14:00-18:00
Szombat:
zárva
Vasárnap:
zárva
Clean Horse Lovasbolt
Kiválasztott termékek:
  Kinyit