Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

68 megtekintés

Budapesttől 20 percre a Csévharaszti tájvédelmi borókástól 5 percre CSALÁDI HÁZ, istállóval ELADÓ

  • Márka:
Lovarda és családi ház egyben Budapest-től 15 percre. Megfizethetetlen,hogy a telek három oldalán erdő, mező van. A házat egész nap beragyogja a nap,úgy hogy a ház falazatának köszönhetően a lakásban kellemes a hőmérséklet. A tavaszi korlátozások alatt tapasztaltuk meg, hogy milyen jó helyen van az otthonunk. Igazi szabadság ilyen helyen lakni.


Épületről: 211,4m2   


  • 134,7m2 Földszint (boltíves megoldással egybe nyitott gyönyörű padlófűtéses, klinkertéglából épített konyha, tölgyfa munkafelülettel + étkező, +3különálló hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha, külön toalett)

  • 58,7m2 tetőtér (nappali, +2 külön hálószoba, +fürdő)

  • 18m2 alagsorban +1 külön bejáratú kislakás +fürdővel,saját villanybojlerrel

  • 68,64m2 szerelőaknás garázs +garázsból nyíló 4,50m2 pincekamra

  • 15m2 boltíves boros pince

  • 178,15m2 egy hangulatos 8 lónak alkalmas angol boxos, nyerges, önitatós, szalma és szénatárolós tetőteres istálló


A házat minőségi, hosszú élettartamú anyagokból építettük mesteremberekkel.  A hálószobákban melegburkolat van svéd hajópadlóval, fűtés radiátorral, a többihelységben olasz szilárd kerámiaburkolat van padlófűtéssel.  Az egész házat egy varázslatos, rusztikus hangulat, levegős terek, hangulatos kuckók jellemzik és mindenhonnan kilátásnyílik a természet zöldjére, így már a házból is lehet örülni az év minden időszakában virágzó bokroknak és fáknak. Igazi dísze a háznak a tetőtérbe vezető fából készített/faragott lépcső A fűtést vegyes tüzeléssel oldottuk meg: az alaphőmérsékletet egy vadonatúj kondenzációs kazán biztosítja, amit kiegészítettünk egy hangulatos,  épített vízteres fatüzelésű kandallóval. A kertbe dió-, alma- illetve meggyfa és hátul az istálló mögött nagyon finom édes szőlő található.


Egy élhető, kellemes környezet, erdővel, kerttel körülvett családi ház lovastanyának vagy bármilyen más mezőgazdasági célnak.


Elérhetőség+36-20-4888-466,

tezsu1967@gmail.com


 


 
99 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Téglás Zsuzsanna
Eladó e-mail címe:
tezsu1967@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Inárcs
Honvéd utca 2c
2365

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit