Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

429 megtekintés

Budapesttől 20 percre a Csévharaszti tájvédelmi borókástól 5 percre CSALÁDI HÁZ, istállóval ELADÓ

 • Márka:

134,7m2Földszint (boltíves megoldással egybe nyitott gyönyörű padlófűtéses, klinkertéglából épített konyha, tölgyfa munkafelülettel + étkező, +3 különálló hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha, külön toalett)

 • 58,7m2tetőtér (nappali, +2 különhálószoba, +fürdő)

 • 18m2alagsori +1 külön bejáratú kislakás+fürdővel, saját villanybojlerrel

 • 68,64m2szerelőaknás garázs + garázsból nyíló 4,50m2 pincekamra

 • 15m2boltíves boros pince

 • Istálló: 178,15m2 egy hangulatos 8 lónak alkalmas angol boxos, nyerges, önitatós, szalma és szénatárolós tetőteres istálló

  A házat minőségi, hosszú élettartamú anyagokból építettük mesteremberekkel.  Minden hálószobában melegburkolat van svéd hajópadlóval, radiátoros szabályozható fűtéssel.

  Minden közös térben olasz szilárd kerámiaburkolat van padlófűtéssel.  A hőmérsékletet telefonos alkalmazással telefonon keresztül lehet állítani.

  Az egész házat egy varázslatos, rusztikus hangulatjárja át, levegős terek, hangulatos kuckók jellemzik, és mindenhonnan kilátás nyílik a természet zöldjére, így már a házból is lehet örülni az év minden időszakában virágzó bokroknak és fáknak. Igazi dísze a háznak a tetőtérbe vezetőfából készített/faragott lépcső.

  Tavaly a házon komoly felújítások történtek – garázstetőcsere, kazán csere, kerítéscsere, kapu felújítás, összes fa nyílászáró,ereszek csiszolása és újra festése, új szúnyogháló, meszelés, tisztaságifestés.

  Az istállóban szabványméretű boxok vannak úgy kialakítva, hogy akár egy kanca kiscsikóval is elfér. Mindegyik boxba önitatórendszer van, a boxot összekötöttük a széna illetve szalmatárolóval. Innen autóforgalomtól mentes út vezet a Csévharaszti természetvédelmi területhez ahol akár órákig lovagolhat békében, zavartalanul.

  A kertbe dió-, alma- illetve meggyfa, bodza és szőlő található.

  Egy élhető, kellemes környezet, erdővel, kerttel körülvett családi ház lovastanyának vagy bármilyen más mezőgazdasági célnak.

  Elérhetőség+36-20-4888-466, tezsu1967@gmail.com

  94 000 000 Ft

  Eladó adatai

  Eladó neve: Téglás Zsuzsanna
  Eladó e-mail címe:
  tezsu1967@gmail.com
  Mutasd
  Cím
  Magyarország
  Pest
  Inárcs
  Honvéd utca 2c
  2365

  Nagy térkép
  Mások ezt nézték még
  Kiválasztott termékek:
   Kinyit