Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

309 megtekintés

Családi lovasbirtok tóval

  • Márka:

INGATLAN HELYE:
A birtok Budapesttől 35 km-re Váchartyánban, a Gödöllői dombság tövében található, könnyen megközelíthető az M2-es autópályáról.

HÁZ JELLEMZŐI:
A ház 2005-ben épült ,44-es Porotherm téglákból, többrétegű hőszigetelt nyílászárókkal, motorizált árnyékolástechnikával, intelligens hőszabályzóval, valamint nagy teljesítményű szellőztető rendszerrel. Fűtés: 2 kondenzációs gázkazán radiátorral, padlófűtéssel, rusztikus kandallóval.
Áramszünet esetén aggregátor kapcsol be. A wellness helyiségben finn és gőzszauna (finnrelax), valamint kondicionáló gépek és 6 személyes jacuzzy található. A ház mellett egy mesterségesen kialakított, 5000 m2 felületű, nádassal, fákkal körülvett, átlagosan 3-4 méter mélységű tó van, melybe pontyot és süllőt telepítettek. Kristálytiszta vize fürdőzésre, úszásra alkalmas, és a téli fagyos hónapokban korcsolyázásra ad lehetőséget.
A kertet egy vezető kertmérnök álmodta meg, ügyelve az esztétikai és ökológiai tökéletességre.

Az épülettel egybeépült a négyállásos angol bokszos istálló, nyerges tároló és a takarmány tárolására alkalmas fedett szín. Utóbbiak kis átalakítással jól hasznosíthatók egyéb célokra is. A két külön garázsban összesen négy autó fér el, az egyik garázs a házhoz kapcsolódik, közvetlenül elérhető belőle a kamra és az előszoba is. A másik garázs a házkomplexum túlsó részében kapott helyet.

MÉRETEK:
Telek mérete: 4 hektár /40000 m2/
Ház teljes mérete: 470 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház 2005-ben épült, csakis kiváló minőségű anyagok felhasználásával, 2010-ben pedig további gépészeti fejlesztések, valamint kazán és szanitercsere is történt.

TÁROLÓ:
A házban több tároló és gardrób található. Az épület nagysága nemcsak egy család kényelmét szolgálhatja, hanem kis átalakítással akár lovas tanya, lovas panzió kialakítását is lehetővé teszi. Szerencsés elhelyezkedése miatt Budapesttől gyorsan, akár 30-40 perc alatt megközelíthető.

PARKOLÁS:
A házhoz tartozó két garázsban összesen 4 autó számára van hely.

Irányár: 285 MFt


Letölthető kiajánló az ingatlanról:

https://drive.google.com/file/d/1Xihxxc4jNNzy7FvekIjlt0URpHfUIuZx/view?usp=sharing


Egyedi ajánlat a Buda Prime ingatlancsoporttól.
További részletekért és megtekintéssel kapcsolatban hívjon most!

285 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Farkas Erika
Eladó e-mail címe:
farkas.erika@budaprime.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/2237376
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Fót

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit