Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

346 megtekintés

Családi otthon lovasoknak, kutyásoknak vagy akik a valódi értékeket keresik e rohanó vi

  • Márka:

 Ritka lehetőség, Pest megyében, egy csodásfaluban lótartásra alkalmas családi ház keresi új lakóit. 

Tápiógyörgyén aközponthoz közel, csendes kis utcában található az ingatlan. 

Az ingatlanhoz tartozik a 90 nm-s, vegyes falazatú, összkomfortos lakóház, egy új építésű,szigetelt faház 25nm és 20 nm garázs rész és egy 100nm istálló. 

A ház melegéről egy 2éves, kondenzációs, Baxi kazán gondoskodik, mely nagyon energiatakarékosnakbizonyul. A romantikusabb beállítottságúak számára van egy hatalmas fatüzelésűtéglakályha, pizzasütő résszel, ami a két nagyszobában helyezkedik el. Hidegidőben, áramszünet esetén is jó szolgálatot tesz. 

A védelemről riasztóés kamerarendszer gondoskodik. 

 A tető teljesen új, 2 éve készült, kiváló faszerkezet és Tondach cserép fedi. A vételárba beletartozik a teljes konyha és a bútorok egy része, ahogy a felek megegyeznek. 

A lakóépület áll:Terasz, előszoba/étkező, közlekedő/folyosó, 2 szoba, nappali, fürdőszoba/ wc,konyha. 

Mindez 1750nm-sterületen. A mellette lévő telek is ide tartozik 2200 nm, mely külön helyrajziszámon van és a csatorna közmű itt is kiépítésre került. Ezen a telken lovaspálya  és kis legelőrész van kialakulóban. Van lehetőség további területek megvásárlására, ha valaki bővíteni szeretné a birtokot. Ezen felül a telkek végében 5ha önkormányzati legelő húzódik, amit lehet hosszútávon bérelni. 

A kertben gyümölcsfák,szőlő, konyhakert, sokféle fűszernövény és egy kis baromfiudvar található.  

 

Családosoknak isideális , hiszen nagyon jó bölcsőde,/óvoda, általános iskola és zeneiskolaműködik a településen. Emellett rengeteg program és sportkör, itt mindenkimegtalálja a kedvére valót. Vasútállomás 1800m és direkt vonal Keleti pu felé.Közelben lévő nagyobb városok fél órás autóúttal elérhetőek, Cegléd,Jászberény, Nagykáta, Szolnok.... Budapest a 311 főút és M4 autópályán 60perc. 


Ha felkeltetteérdeklődését, további információért hívjon bizalommal!

 

34 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó telefonszáma:
+36-70/9083722
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Tápiógyörgye
2767

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit