Egri Mívesvas

3332 Sirok - Kőkútpuszta, Verpeléti út 62.
+36-30/323-0800
+36-30/600-9377
Fizetési módok:
 • utalás
Szállítási módok:
 • személyes átvétel
24 órás telefonos ügyelet!

Forgalmazott márkák

mivesvas
Professzionális jártatógépek gyártása

Professzionális jártatógépek gyártása1 100 000 Ft

Egyéni igényeid szerint állíthatod össze jártatógépedet az alábbi opciók alapján:- 4-, 5- vagy 6 férőhelyes típus, 15 vagy 16 méteres átmérővel (akár meglévő karámhoz is)- rácsos vagy alumínium csöves elválasztók használatával- napelemes vagy hálózati villanypásztor rendszerrel - manuális vagy automata programvezérlés, igény szerinti edzésprogram... RészletekEgri Mívesvas
Karámszerkezet jártatógéphez

Karámszerkezet jártatógéphezÁr nélkül

Rendelj  az Egri Mívesvas Kft. jártatógépeihez szerelhető körkarámrendszert is!A körkarám főbb jellemzői:- szerelhető, oldható kötésekkel ellátott szerkezet- horganyzott vagy festett felülettel- a lovak járófelülete 2,5 méter szélességű- akár teljesen fedett, kiképző karámnak is használható kivitelben- 16,5 méteres átmérővelA részletekért keresd az Egri... RészletekEgri Mívesvas

Jártatógép karámrendszerrel is rendelhető
az Egri Mívesvas Kft.-től

Jártatógépek egy év teljes körű garanciával! Igény szerint szerelhető karámrendszerrel is rendelhető. Mind a jártató, mind a karámrendszer beilleszthető az „Állattartó telepek korszerűsítése” (VP2-4.1.1.1-16) c. pályázatba.

Mit kell tudni az Egri MívesVas jártatógépeiről?

Az Egri MívesVas lovas szakemberekkel kifejlesztett, több éves tapasztalatok alapján tervezett jártatógépei teljes mértékben egyedileg gyártott alkatrészekkel készülnek. A piacon leginkább elterjedt dörzshajtásos és/vagy ékszíjas megoldás helyett az Egri MívesVas a jártatógépeiben stabil, lánchajtásos megoldást alkalmaz. 

A lánchajtás lényege: hajtó és hajtott alkatrész között olyan fémes kapcsolatot biztosít, amely stabil, tartós, egyenletesen hosszú élettartamot eredményez.

Az Egri Mívesvas jártatógépeiben biztonságban lesznek a lovaid!

A lovakat 2 m x 1 m-es gömbölyített (azaz a ló biztonságát szem előtt tartva, sarkok nélküli) csőkeretbe foglalt háló választja el. Külön opcióként rendelhető alumínium csöves elválasztó is, melynek lényege, hogy a függőlegesen elhelyezett alumínium pálcák egymástól függetlenül mozognak, így még kisebb lesz a lovak sérülésének veszélye. A gép vészmegállítóval is fel van szerelve.

Egyéni igényeid szerint állíthatod össze
jártatógépedet az alábbi opciók alapján:

 • 4-, 5- vagy 6 férőhelyes típus, 15 vagy 16 méteres átmérővel
  (akár meglévő karámhoz is)
 • rácsos vagy alumínium csöves elválasztók használatával
 • napelemes vagy hálózati villanypásztor rendszerrel
 • manuális vagy automata programvezérlés, igény szerinti edzésprogram beállításával, ciklusok közötti hangjelzéssel

A gép főbb jellemzői:

 • megbízható, hosszú élettartamú lánchajtás
 • gazdaságos üzemeltetés (220 V, 370 W)
 • biztonságos, védőburkolatokkal ellátott konstrukció
 • esztétikus kivitelezés (elektrosztatikus porfestés a kért színben)

Az Egri Mívesvas Kft. gépeit minden esetben egy év teljes körű garancia vállalásával adja át, a szükséges dokumentációkkal.

Fém szerkezetű karám rendszer - típusonként - külön rendelhető.

Az alapgép akciós ára: 1.100.000,- Ft + Áfa


Rendelj szerelhető karámrendszert is a jártatógéphez!

A körkarám főbb jellemzői:

 • szerelhető, oldható kötésekkel ellátott szerkezet
 • horganyzott vagy festett felülettel
 • a lovak járófelülete 2,5 méter szélességű
 • akár teljesen fedett, kiképző karámnak is használható kivitelben
 • 16,5 méteres átmérővel


Elérhetőségek:

Cím: 3332 Sirok-Kőkútpuszta, Verpeléti út 62.
Facebookfb/lojartatogep
E-mailegrimivesvas@t-online.hu
Telefon:
Veres Judit: +36-30/323-0800
Varga Zsolt: +36-30/600-9377

Bemutatkozik az Egri MívesVas Kft.
a jártatógépek specialistája

Az Egri Mívesvas Kft. a vállalkozását közel 20 éves műszaki tapasztalatára alapozva alapította azzal a céllal, hogy jelentős szerepet vállalhasson a hazai gépgyártásban, specializálódva a lovas területekre. Gépeik kifejlesztését főleg a gyakorlati tapasztalatokra alapozták, de számos lovas szakember segített benne, hogy a műszaki tartalom mellett funkcióját tekintve is jól használható és biztonságos gépek készülhessenek.

Az Egri Mívesvas Kft. referenciái között említhet számos olyan lovast, akik különböző szakágban eredményesen tevékenykednek. Jártatógépeit az különbözteti meg versenytárskétól, hogy tervezésüknél egyik fő szempont volt a megbízható, stabil működés, ennek érdekében lánchajtásos áttételt alkalmaztak, mely garantáltan hosszabb élettartamú az ékszíjas vagy dörzshajtásos típusoknál.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az Egri Mívesvas Kft. számos opcionális megoldást is kínál, így minden megrendelő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb felszereltségű jártatógépet. 

A jól bevált alapgépen túl opcióként kínálják az alumínium csöves elválasztókkal felszerelt gépet, a villanypásztoros megoldást, mely napelemmel is működtethető. Itt említhető meg a programozható vezérlés, mely lehetővé teszi az edzéstervek rendszeres használatát és igény szerinti programozását. Utóbbi kiegészíthető a programok végét vagy a ciklusok közötti átmenetet jelző figyelmeztető hanggal, mely segíti a gépkezelő munkáját és a gép használata során a lovak is megtanulják, hogy a figyelmeztető hangot irányváltás vagy fokozottabb tempó stb. követi.

Az Egri Mívesvas Kft. jártatógépeit azoknak ajánlja, akik fontosnak tartják lovaik rendszeres mozgatását, a lovak erőnlétének folyamatos fejlődését, mindeközben időt és energiát takarítanak meg azzal, hogy egyidejűleg 4-5-6 ló edzését oldják meg.

Használatukkal nagyon hatásosan lehet kiegészíteni a nyereg alatti vagy fogatos munkát. Kiválóan alkalmas a lovak munka előtti bemelegítéséhez vagy munka utáni levezetéshez, tehát a lovak tökéletes kondíciójának eléréséhez és megtartásához:

 • hobbilovak tréningjéhez
 • sportlovak állóképességének javításához
 • tenyészkancák szükséges mozgásának biztosításához
 • fedezőmének formába hozásához
 • sérült lovak regenerálódásához

Referenciák a teljesség igénye nélkül:

 • Vadon Egyesület - Lovasiskola (Erdély, Sepsiszentgyörg
 • Magánbirtokok Magyarország területén (Beregdaróc, Szabadbattyán, Nyíregyháza, Pécs, Ikrény, Gyula, Debrecen, Mosonmagyaróvár, Győr, Székesfehérvár stb.)

Elérhetőségek:

Cím: 3332 Sirok-Kőkútpuszta, Verpeléti út 62.
Facebook: fb/lojartatogep
E-mail: egrimivesvas@t-online.hu
Telefon:
Veres Judit: +36-30/323-0800
Varga Zsolt: +36-30/600-9377

Egri Mívesvas Kft.

Cím:
3332 Sirok - Kőkútpuszta, Verpeléti út 62.
Térkép
Telefonszám:
+36-30/323-0800
Telefonszám:
+36-30/600-9377

Nyitvatartás:

Hétfő:
8:00-16:30
Kedd:
8:00-16:30
Szerda:
8:00-16:30
Csütörtök:
8:00-16:30
Péntek:
8:00-16:30
Szombat:
zárva
Vasárnap:
zárva
Egri Mívesvas Kft.
Kiválasztott termékek:
  Kinyit