Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

22 megtekintés

Szabályozott száraz NaCl sóterápia nemcsak embereknek, de lovaknak is!

Cégünk, a Halomed Hungary Kft. disztribútorként, 2006 óta forgalmazza a világon aleghatékonyabb, SZABÁLYOZOTT,SZÁRAZ NACL SÓAEROSZOLOS TECHNOLÓGIÁJÚ SÓSZOBÁKAT.

Vilniuszi gyártónk, 28 éve gyártja az eddig az ötföldrész, több mint 46 országában eladott sógenerátor készleteinket.Referenciáink száma, mára meghaladta azötezret; ebből majdnem négyezerkórházi alkalmazás (http://www.szarazsoterapia.hu/Data/hu/06_part%20-%20m..pdf– 3. oldal).

Magyarországon, a miskolci BAZ Megyei Központi Kórházban és Egyetemi Oktatókórházban, tízedik éve működnek orvosi minősítésűsógenerátor készleteink; gépeink igen kedveltek az idősek klubjaiban,  a magánházakban, a SPA létesítményekben és a gyermekintézményekben (bölcsődék, óvodák)is. Sikerrel tudjuk regenerálni a koronavírus járványból felépült betegektüdejét; technológiánkkal elkerülhetővé válhat a járvány második hulláma asószobáinkat rendszeresen használók számára.

Cégünk épített már sószobát nemcsak Szerbiában,Macedóniában, Franciaországban, de Finnország-ban, Kanadában és Vietnámban(Hanoi Katonai Kórház) is.

Két éve,a gyártócég már lovak számára is gyárt sógenerátorokat; Nagy-Britanniábanés Német-országban sikerrel őrzik a versenyállatok egészségét, segítik azoktüdeje vitálkapacitásának dopping-mentes növelését, immunrendszerük erősítését.Technológiánk segítségével, a lovak elkerülhetik a kehességet; érzékeny tüdejükés szervezetük kevésbé lesz fogékony a klf. allergénekre.

Kérjük,ismerkedjenek meg a szabályozott, száraz NaCl sóaeroszolos technológiával

/ www.szarazsoterapia.hués www.haloovi-halokids.hu/ ezen keresztül a „tüdő higiéniájával” is.Amíg új, budapesti bemutatótermünk fel nem épül (cca. 2-3 hónap) addig óvodai –és idősek klubja beli sószobáinkat ajánljuk figyelmükbe Magyarországon, ill. segítségünkkel,és ha ismét megnyílnak az európai határok, eljuthatnak valamelyik németországi,vagy nagy-britanniai, ló- sószobai létesítményünkbe.

Ár nélkül

Eladó adatai

Eladó neve: Rozsnyai Andras
Eladó e-mail címe:
halomed.hungary@szarazsoterapia.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/9340370
Mutasd
Cím
Magyarország
Budapest
Budapest III.
Lajos u. 47/A
1036

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit