Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

142 megtekintés

Szabályozott száraz NaCl sóterápia nemcsak embereknek, de lovaknak is!

Cégünk, a Halomed Hungary Kft., disztribútorként 2006 óta forgalmazza a világon a leghatékonyabb, SZABÁLYOZOTT, SZÁRAZ  NACL SÓAEROSZOLOS TECHNOLÓGIÁJÚ SÓSZOBÁKAT.

Vilniusi gyártónk, 28 éve gyártja az eddig az öt földrész, több mint 46 országában eladott sógenerátor készleteinket.Referenciáink száma, mára meghaladta az ötezret; ebből majdnem négyezer kórházi alkalmazás (http://www.szarazsoterapia.hu/Data/hu/06_part%20-%20m..pdf  – 3. oldal).

Magyarországon, a miskolci BAZ Megyei Központi Kórházban és Egyetemi Oktatókórház-bantizenegyedik éve működnek orvosi minősítésű sógenerátor készleteink; gépeink igen kedveltek az idősek klubjaiban,  a magánházakban, a SPA létesítményekben és a gyermek- intézményekben (bölcsődék, óvodák)is. Sikerrel tudjuk regenerálni a koronavírus járványból felépült betegek tüdejét; technológiánkkal elkerülhetővé válhat a járvány második hulláma a sószobáinkat rendszeresen használók számára.

Cégünk épített már sószobát nemcsak Szerbiában, Macedóniában, Franciaországban, de Finnországban, Kanadában és Vietnámban (Hanoi Katonai Kórház) is.

Két éve, a gyártócég már lovak számára is gyárt sógenerátorokat; Nagy-Britanniában és Németországban sikerrel őrzik a versenyállatok egészségét, segítik azok tüdeje vitálkapacitásának dopping-mentes növelését, immunrendszerük erősítését. Technológiánk segítségével, a lovak elkerülhetik a kehességet; érzékeny tüdejük és szervezetük kevésbé lesz fogékony a klf. allergénekre.

Kérjük,ismerkedjenek meg a szabályozott, száraz NaCl sóaeroszolos technológiával

/www.szarazsoterapia.hu és www.haloovi-halokids.hu/ ezen keresztül a „tüdő higiéniájával” is. Amíg új, budapesti bemutatótermünk fel nem épül (cca. 2-3 hónap) addig óvodai -és idősek klubja-beli sószobáinkat ajánljuk figyelmükbe Magyarorszá-gon, ill. segítségünkkel,és ha ismét megnyílnak az európai határok, eljuthatnak valamelyik németországi, vagy nagy-britanniai, ló- sószobai létesítményünkbe.

Ár nélkül

Eladó adatai

Eladó neve: Rozsnyai Andras
Eladó e-mail címe:
halomed.hungary@szarazsoterapia.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/9340370
Mutasd
Cím
Magyarország
Budapest
Budapest III.
Lajos u. 47/A
1036

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit