Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

3529 Miskolc, Lévay J. utca 1.
+36 46 555-433
+36 30 332-7888
Fizetési módok:
  • utalás
Szállítási módok:
  • postai kiszállítás
  • személyes átvétel
  • futárszolgálat

Forgalmazott márkák

eszak-magyarorszagi-logyogyaszat
Észak-magyarországi Lógyógyászat

Észak-magyarországi LógyógyászatÁr nélkül

Lovak teljes körű állatorvosi ellátása Észak-Magyarországon:• Sebészet• Belgyógyászat• Szaporodásbiológia• Röntgen, ultrahang, endoszkópia, hőkamerás vizsgálatok• Védőoltások, vérvizsgálat, féreghajtás,... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Versenyfelügyelet - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Versenyfelügyelet - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Lovas versenyek, rendezvények állategészségügyi biztosítása az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-vel: professzionális állatorvosi ellátás a négylábú atléták egészségéért. Az Észak-magyarországi... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Ultrahang - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Ultrahang - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Ultrahang vizsgálat a pontos diagnózisért. Ultrahang segítségével vizsgálhatók: - inak, szalagok, ízületek, izmok- szem- szív- hasfalhoz közel fekvő hasűri szervek Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél több mint 10 éve használnak... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Endoszkóp - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Endoszkóp - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Endoszkóppal vizsgálható a ló:- orrürege- légzacskói- felső légutai- főhörgői- garatja és gégéje- nyelőcsöve- méhe Az endoszkóp egy olyan speciális, hajlékony száloptikát tartalmazó eszköz, melyet testüregek vizsgálatára fejlesztettek ki... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Ortopédia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Ortopédia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Sántaságdiagnosztika és ortopédia az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-vel, hogy lovadnak újra öröm legyen a mozgás.Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. fő profilja, s talán a legnagyobb gyakorisággal előforduló esetei a lovak... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Sebészet - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Sebészet - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. Lóambulanciája a lovak tartási helyén is számos sebészeti beavatkozást el tud végezni: - herélés (döntve, fedetten)- köldöksérv-műtét- csikók lágyéksérv-műtétje- bakpata műtéti... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Hidroterápia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Hidroterápia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

A víz gyógyító ereje lovaknak: az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. telephelyén működik hazánk első és mindeddig egyetlen, lovak számára készült, hideg sós vizet használó hidroterápiás kezelő egysége. Az... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Állományellátás - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Állományellátás - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Egy ló, vagy akár az egész állomány egészségvédelme az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-vel.Komplex megelőzési programok:- védőoltások (lóinfluenza, tetanusz, ló herpeszvírus, veszettség, nyugat-nílusi láz)- külső és belső... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Digitális röntgen - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Digitális röntgen - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Pontos, kiváló minőségű röntgen felvételek másodperceken belül.Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. úttörőként kezdte el használni a mobil digitális röntgentechnikát 2005-ben, ami lehetővé teszi, hogy az állatorvos a röntgenfelvétel... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Hőkamerás vizsgálat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Hőkamerás vizsgálat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Fájdalommentes, gyors vizsgálat, pontos diagnózis még azelőtt, hogy a probléma valóban probléma lenne!A hőkamera az állati bőr hőmérsékletét illetve hőmérséklet-különbségeitteszi mérhetővé. A hőkamerás vizsgálat célja legtöbbször a... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Belgyógyászat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Belgyógyászat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. állatorvosai évente több száz fogászati, kólikás, légzőszervi, bőrgyógyászati és egyéb belgyógyászati esetet látnak el. 24 órás állandó ügyelettel biztosítják a... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél

Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nélÁr nélkül

Lovak kivizsgálása, gyógyítása, rehabilitációja és edzése egy helyen, folyamatos szakmai felügyelettel, nemzetközi színvonalon a szirmabesenyői Ló Tréning- és Rehabilitációs Központban. A legmagasabb igényeknek is megfelelő diagnosztikai lehetőségek és... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Szaporodásbiológia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Szaporodásbiológia - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. az eltelt évek alatt sok száz csikó életének elindításában vett részt:- ultrahangos ciklusdiagnosztika- mesterséges termékenyítés friss, hűtött, valamint fagyasztott spermával- ultrahangos... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Lómentés - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Lómentés - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

A lovak és lótartók vészhelyzetben is számíthatnak az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. állatorvosainak segítségére.- balesetet szenvedett, ill. bűncselekmény áldozatává vált lovak műszaki mentése- elsősegélynyújtás-... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.
Adás-vételi vizsgálat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Adás-vételi vizsgálat - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Ár nélkül

Lovak adás-vétele során az egyik legfontosabb szempont a megvásárolni kívánt ló egészsége, a későbbi használati módot esetlegesen károsan befolyásoló rejtett hibák felderítése. Ez az eladó érdeke is, hiszen szavatossági perektől szabadulhat... RészletekÉszak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. cikkei

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. 2004-ben került megalapításra azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a lovakkal kapcsolatos gyógyító, állategészségügyi, innovációs és kutatás-fejlesztési tevékenységekhez. Tudj meg többet az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. szolgáltatásairól a cikkeikből!

 Hogyan működik a lovak mozgásanalízise?

Nagy sebességű kamera, hungarocellből készült markerek, a felvett képkockákat kiértékelő szoftver és természetesen a vizsgálni kívánt ló: ezek az összetevői a biomechanikai mozgásanalízisnek. Cikksorozatunk harmadik részéből megtudhatod, pontosan hogyan is zajlik ez a mind lóra, mind lovasra nézve teljesen kockázatmentes vizsgálat.

Tovább a teljes cikkhez »


Miért és mire jó a lovak biomechanikai mozgásanalízise?

Előző cikkünkből megtudhattad, hogy a biomechanikai mozgásanalízis nem más, mint egy olyan tudomány, amivel a ló és lovas mozgása elemezhető. Most azt is megismerheted, pontosan mire és hogyan használható ez a módszer a ló- és lovassportokban, lovaglásban.

Tovább a teljes cikkhez »


 Beköszöntött a biomechanika korszaka a lovaglásban

Tudtad, hogy a lovak biomechanikai mozgásanalízise az egyik legjobb edzéssegítő és egyben sántaságmegelőző módszer? Sőt, a 2012-es londoni olimpiára is ilyen rendszer segítségével készültek fel az Egyesült Királyság díjlovas és díjugrató versenyzői.

Tovább a teljes cikkhez »


 Kötelező tavaszi program minden lónak: vakcinázás és féreghajtás

A tavasz kezdete, a kinti hőmérséklet emelkedése ugyanis nem csak a fák rügyeit indítja növekedésnek, hanem a férgek és egyéb élősködők talajban ill. aljnövényzetben áttelelő petéi, valamint a lovak belső szerveiben (tüdőben, májban, bélfalakban) áttelelt lárvái is hirtelen fejlődésnek indulnak. 

Tovább a teljes cikkhez »


 Állatorvosok és patkolókovácsok kovácsolódtak össze egy lógyógyászati képzésen

2014. szeptember végén az Észak-Magyarországi Lógyógyászati Kft. szervezésében állatorvosok és patkolókovácsok együtt tanultak a lovak lábvég eredetű sántaságáról, illetve a gyógykörmölésről, gyógypatkolásról.

Tovább a teljes cikkhez »


 Gyors és pontos diagnózis mobil digitális röntgennel

Ha röntgenvizsgálatnak kell alávetni lovadat, akkor az az elérhető legjobb technológia segítségével történjen, mert így állítható fel a leggyorsabb és legpontosabb diagnózis. Ehhez nyújt segítséget az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. digitális, vezeték nélküli mobil röntgenrendszere.

Tovább a teljes cikkhez »


 Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. első 15 éve

Az eltelt 15 évben több mint 15 000 eset került ellátásra az „egyszerű” ambuláns kezelésen túl a szakirányú betegellátásokig (sántaságdiagnosztika, kólikadiagnosztika, kólikás betegek konzervatív kezelése, szaporodásbiológia, mesterséges termékenyítés, versenyfelügyelet). A megyében elsőként használtak lovaknál rutinszerűen szaporodásbiológiai ill. orthopédiai célra ultrahangkészüléket, röntgenkészüléket, endoszkópot.

Tovább a teljes cikkhez »


Elérhetőségek:

dr. Szeghő Zsolt
+36 30 332-7888
Központi Iroda
3529 Miskolc, Lévay J. u. 1.
 

Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe
az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél?

Magas színvonalú állategészségügyi ellátás az Észak-magyarországi régióban: sebészet, belgyógyászat, ultrahang, hidroterápia, endoszkóp, hőkamerás vizsgálat, ortopédia, digitális röntgen...

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. szolgáltatásai:

Elérhetőségek:

dr. Szeghő Zsolt
+36 30 332-7888
Központi Iroda
3529 Miskolc, Lévay J. u. 1.

Bemutatkozik az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. 2004-ben jött létre azért, hogy az Észak-magyarországi régió lovai és lótartói számára is elérhető legyen a legmagasabb színvonalú állategészségügyi ellátás. Állatorvosai 11 év alatt 8 000 esetet láttak el, 3 000 röntgenfelvételt készítettek, 2 500 ultrahang vizsgálatot és 200 endoszkópos vizsgálatot végeztek.

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. alapvető igénye az előrehaladás, a tudás bővítése, a levont következtetések rendszerezése, az elért eredmények társadalom részére történő hasznosítása, mindezek eredményes kommunikációja. A lógyógyászat magas szintre emelésére irányuló törekvés egyaránt segíti  a lovak egészségi és használhatósági állapotának, és ezáltal gazdáik megelégedettségének javítását. 

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. szolgáltatásai:

Megközelítés

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. telephelye Miskolctól észak felé 3 kilométerre, a 26-os út nyugati oldalán, Szirmabesenyő mellett, a Balogh-Liget Lovas Klub (a régió legnagyobb fedeles lovardája) alatti 3 hektáros Királyvölgyben épült fel. A négysávos 26-os számjegyű útról lámpás kereszteződésnél lehet lekanyarodni a Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ felé, ettől a kereszteződéstől 800 méterre található. 

Felszereltség, kialakítás:

Az intézmény 1250 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik, öt különböző funkciót szolgáló épületszárnyból áll össze (adminisztráció, ortopédia, belgyógyászat, istálló, irodák). Az épület körül több mint 2 hektár terület áll rendelkezésre, melyen kemény és puha talajú, egyenes ill. kör alakú sántaságvizsgáló területek, különböző méretű és talajú lovaspályák, 2 furlong hosszú (kb. 400 m) galopp-pálya szakasz, valamint karámok találhatók.

Elérhetőségek:

dr. Szeghő Zsolt
+36 30 332-7888
Központi Iroda
3529 Miskolc, Lévay J. u. 1.
Kiválasztott termékek:
    Kinyit