Tervezés és kivitelezés a Frisomat Kft.-vel

  • Állapot: Új

Minden részletében egyedi fedeles lovardát, szénatárolót vagy egyéb acélszerkezetes csarnokot szeretnél?  A megoldás a Frisomat! A Frisomat egy kézben tartja a csarnok teljes gyártási folyamatát, a tervezéstől a kivitelezésig; a szállítástól a felállításig.

A Frisomat a Te igényeid szerint tervezi meg, gyártja le, és építi fel az általad kért csarnokot, melynek minden részletében felfedezhető a szakértelem. De nem csak kizárólag fedeles lovarda céljára használhatod a Frisomat acélszerkezetes épületeit. Elhelyezhetsz benne lóbokszokat, teljes istállót vagy a takarmánytárolót is. A Frisomat egy olyan stabil, időtálló szerkezetet épít, mely kevés alapozási munkát igényel és nagyon gyorsan elkészül, majd elképzeléseinek megfelelően, kiválóan használható.

Te választhatod meg a csarnok méretét, felszereltségét, extra tartozékait úgy, hogy végeredményként egy funkciójában mindennek megfelelő, sokoldalú épületet kapsz. Természetesen építtethetsz a szabványos lovaglópályánál szélesebb fedeles lovardát is, hogy nézőteret, bokszokat vagy tárolóhelyiséget helyezhess el oldalt. Egy előtetőt is szeretnél kívülre? Nem probléma! Az előtető alatt például szénát, akadályokat vagy más anyagokat is tárolhatsz.

Minden egyes Frisomat csarnok gondosan megtervezett és előre gyártott szerkezeti elemekből áll, melyeket a helyszínre szállítás után csavarozással rögzítenek egymáshoz. Mivel a helyszínen már nincs méretre szabás, nincs darabolás vagy hegesztés, a munkafolyamat nem zavarja meg a ménes nyugalmát. A tervezéstől a kivitelezésig az egész építkezés akár egy hónap alatt elkészülhet.

A Frisomat Kft. szakemberei a csarnok megvalósításának teljes folyamatát maguk végzik, a tervezéstől a kivitelezésig. Ha Te is fedeles lovarda építését tervezed, kérj tőlük ajánlatot! Elérhetőségek:

Frisomat Kft.
8600 Siófok, Csárdaréti út 5.
Tel.: +36 84 323-333
www.frisomat.hu

info@frisomat.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit