Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

77 megtekintés

Maestoso Domino és Maestoso Marcipán

  • Márka:

Felestartásra kínáljuk Maestoso Dominó és Maestoso Marcipán nevű, nyereghelyen sütött 4 és 5 éves lipicai lovainkat.

Mindketten nyár eleje óta dolgoznak nyereg alatt, terepen és pályán is szépen közlekednek, de képzetlenségük miatt olyasvalakit keresek, aki már nem lovagolni szeretne megtanulni, hanem tud nekik segíteni a haladásban. (természetesen a mi segítségünkkel, azaz belovaglói múlt nem feltétel hozzájuk)

Lépés, ügetés, vágta megy nekik, nagyobb alakzatokat vágtában is könnyen teljesítik, lovassal elengedetten mennek. Marcipán kicsit robosztusabb, barokkos felépítésű, díjlovagláshoz, klasszikus lovagláshoz tökéletes alany, Domino emellett vékonyabb, sportosabb ló, aki akár díjlovaglásban, akár ugrásban is jó társ lehet később. (Persze lipicai, így nagy magasságokat nem szabad várni tőle)

Álomlehetőség egy ilyen ló, fiatalok, nincs az emberrel rossz tapasztalatuk, és partnerek bármiben, amit a lovas szeretne tőlük. (Persze ésszerű keretekkel :D )

Képzettségi szintjük miatt ugrani (egyelőre?) nem lehet velük. Van szupi szupi díjlovas edzőnk, de akár hívhatsz sajátot is, akivel az idomítás alapjait megtanuljátok, vagy később magasabb szintre viszitek.

KOCSIBAN IS dolgoznak, egyesben-kettesben, azaz ha hajtani szeretnél megtanulni, annak sincs akadálya!

Pilisvörösváron találhatók és itt ki is próbálhatók, költözni nem szeretnének. A lovarda kocsival, vonattal és busszal is könnyen megközelíthető, a megállók konkrétan a kapuban vannak. :) Jó a közösség, sok a ló, nagy a pálya, gyönyörű tereplehetőségek, de fedelesünk sajnos nincs, csak pályavilágítás, hogy telente délután is lássunk valamit.

35 000ft havonta a tartásuk, ebbe akár heti 5 lovaglás is belefér, valamint edzéseket féláron tartunk, a tanácsok pedig ingyen vannak. Orvos és kovács költségeit a lovarda állja.

35 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Merényi Kincső
Eladó e-mail címe:
kincso.merenyi@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/7202007
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Pilisvörösvár
Szikla utca 1
2085

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit