Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

2876 megtekintés

Családi ház, lóistálló, lovaspályá, szauna, medence, Újlengyelben

  • Márka:

30 percre Budapesttől, Újlengyelben eladóvá vált 3000 m2-es, összközműves telken, 260 m2-es családi házunk és 144 m2-es lóistálló. Tulajdonostól

A földszinten található előtér, fürdőszoba külön WC-vel, 3 szoba és egy tágas amerikai konyhás. Az emeleten 1 hálószoba gardróbbal, 1 hálószoba beépített szekrénnyel + elkülönített tárolóval, és hatalmas nappali teraszval, és egy fürdőszoba WC-vel.

A házban padlófűtés van kiépítve mind az emeleten, mind a földszinten. Ezen kívül egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik a fűtésről radiátorokon keresztül (A rendszer könnyedén átalakítható központi (gáz) fűtésre.) valamint a hálószobák gázkonvektorokkal is fel vannak szerelve. A hűtést 2 db klíma látja el az emeleti szobákban. Az utcafronti bejáratú garázs 2 autó számára biztosít parkolási lehetőséget valamint a parkolás a ház előtt is megoldható további 2 autó számára. A ház alatt, a garázs mellett hatalmas tárolóhelységek találhatóak, sokrétű felhasználást biztosítanak.

A ház 2 oldalán nagyméretű fedett terasz csatlakozik a házhoz. A kertben helyet kapott egy világítással rendelkező medence (21m2; 1.3m mélység.) és egy fatüzelésű autentikus finn szauna is ami rönkfából lett kivitelezve valamint 2 kő grill/szalonnasütő hely és egy kis halastó is. Az udvaron pergola biztosítja a megfelelő mennyiségű árnyékot.

Ezen kívül a házhoz tartozik egy lóistálló amiben 3 box, 3 állás, 2 póni box, szerszámos/nyereg kamra, melegvizes mosóhelység kapott helyet. Mögötte található egy 20m X 40m pálya teljes megvilágítással és egy karám fedett résszel. A hátsó részen van egy fedett takarmánytároló is. A terület teljes terjedelmében drótkerítéssel van körbevéve, a hátsó kapuról indul csodálatos lovaglási területek.

A szomszédos ház (100 m2 és telek 990 m2) szintén elfogadható áron eladó. + 20 M ft

Újlengyel iparűzés mentes, csendes település kiemelkedő közbiztonsággal.
További fényképeket tudok küldeni.


email:  p.ahlfors@outlook.com 

69 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Ahlfors Paivi
Eladó telefonszáma:
+36-70/9425381
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Újlengyel
Petöfi Sandor u 32
2724

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit