Fouganza Safety kobak

Tartás: A 4 pontos szíj körbeveszi a fejet, így jobban tart.
Kényelem: 5 mm vastag, kivehető és mosható kényelmes szivacs.
Szellőzés: 14 szellőzőjárat és 8 szellőzőcsatorna. A homloknál és a tarkónál szellőző.
Könnyen állítható méretek: Rugalmas hátsó szíj: a kobak automatikusan állítható.
Ütéscsillapítás: Megfelel az 1384 - 1996/2001 európai szabványnak.

Garancia 2 év
Technikai információk:
Szellőzés: 14 szellőzőjárat és 8 szellőzőcsatorna, mely kifelé vezeti a meleg levegőt. A levegő a szellőzőcsatornákon keresztül a kobak hátsó részén kiáramlik.
Rugalmas napellenző: Az európai szabványnak megfelelő rugalmas napellenző.
A kobak beállítása: A kobak akkor biztosít maximális védelmet, ha pontosan illeszkedik a fejre, de nem túlságosan szoros. A szíj beállítása akkor megfelelő, ha a sisak nem billen előre vagy hátra, sem oldalra.
A szíj beállítása: Az optimális tartáshoz a kobak szíjának az áll alatt kell elhaladnia, mint egy állszíjnak, nem pedig az állon.
ÜTŐDÉSEK ELNYELÉSE: A kobakot úgy tervezték, hogy az ütődés esetén keletkezett energia egy részét elnyelje a héj, a kobakbetét, vagy mindkettő részleges károsodása révén. A SÉRÜLÉST ÉRT KOBAKON LEHETNEK LÁTHATATLAN SÉRÜLÉSEK, EZÉRT ÜTŐDÉS UTÁN LE KELL SELEJTEZNI ÉS MÁSIKAT KELL HASZNÁLNI!

XS : 51- 53 cm.

S : 53- 55 cm.

M : 55- 57 cm.

L : 57- 59 cm.

XL : 59- 61 cm.

 

Szín: fekete

 

Összetétel Belső héj: Expandált polisztirol (EPS) - külső héj: Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) - Szivacs: Poliuretán (PU) - Szíj: Polipropilén (PP)

Teszt Francia hatóságok megbízásával az UTAC független laboratórium elvégezte a próbákat a brüsszeli Európai Bizottság biztonsági felszerelésekre vonatkozó irányelveit követve. Elismert szakértelemmel rendelkezik: az EuroNCAP független európai szervezet hivatalos laboratóriumainak tagja. Az UTAC az ENSZ megbízásából is folytat vizsgálatokat. Az EU-ban jóváhagyott kobak.

Terméktesztek Független laboratóriumban vizsgálták az érvényben lévő előírásoknak megfelelően. A kobaktervezés szakértőjével, az OUTCHOC-kal kifejlesztve. További információk: www.outchoc.com

Tárolási tanácsok Hőforrásoktól (pl.: fűtőtest, autó kalaptartója napos időben) tartsa távol: a polisztirén belső héj védőerejét csökkentheti.

Karbantartási tanácsok a külső rész szappanos vízzel tisztítható, öblítse le és szárítsa meg. A szivacsréteg max. 30°C-on mosható. Szárítógépben nem szárítható.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit