Kovács Lovasbolt

8360 Keszthely, Sörház u.1.
06 83 312 672
36 30 689 7790
Fizetési módok:
  • utánvét
Szállítási módok:
  • postai kiszállítás

Forgalmazott márkák

kentaurtattinihorzedasloledoequilineequistronatowacascosalvanaprestigemarstallmustadcorralfreyleovetbrad-rensroecklfeelingeltwaldhausencavallierasprengerforannortonekkiac-s-obiosaxonequi-themeakoxrandols

Megérkezett a leovet új termékcsaládja
a Kovács Lovas Szaküzletekbe 

A legjobb választás a patáknak: HUFLAB termékcsalád a leovettől - az egészséges patákért! Új – Intenzív - Hatékonyabb. Fizetett tartalom.

Öt új pataápoló termék a leovet termékpalettájában

A leovet öt új pataápoló terméke megfelel a lovak egyedi igényeinek és úgy ápolja a patákat, ahogyan azokat ápolni szükséges. Mindez a leovet laboratóriumi kutatásainak és rengeteg tapasztalatnak eredménye.

A növényi és természetes eredetű hatóanyagok erősítik a patát és biztosítják a pata optimális minőségét, hogy a paták egészségesek maradjanak és ezáltal a ló és lovasa is jól érezzék magukat. Az újszerű csomagolási megoldások jelentősen leegyszerűsítik a termékek használatát. Sőt, a leovet új pataápoló termékei nem tartalmaznak vazelint, ásványi olajokat és parabéneket

HUFLAB - Pataolaj

Természetes eredetű tiszta növényi olajokat tartalmaz az egészséges pata érdekében. A tiszta növényi olajok, mint az avokádó, jojoba, szezám és körömvirág ápolják, táplálják valamint rugalmasan és egészségesen tartják a szarut.  Aktiválja a szaru növekedését, védi a patafalakat a leválástól és a nyírrothadástól. Nedvességet juttat a patába  és hosszantartó csillogást eredményez. Extra: A gyorsabb és tisztább pataápolás érdekében integrált ecsettel.

HUFLAB -  Patazsír

Babér- és eukaliptusz olajat tartalmaz. Ápolja, táplálja és erősíti a patát. Regenerálja a száraz, törékeny szarut. Az eukaliptusz olaj elősegíti a természetes növekedést és a rugalmasságot. Gyorsan felszívódik és megköti a nedvességet a patában, ugyanakkor megmarad a pata légáteresztő képessége. A paták szépek és ápoltak lesznek. Nem tartalmaz vazelint, ásványi olajokat és parabéneket.

HUFLAB - Olajos  balzsam biotinnal

Természetes szaruképző anyagokat tartalmaz. Újfajta pataápolás minden napra. A krémes állagú balzsam természetes eredetű tápláló olajokat tartalmaz, melyek erős és rugalmas patát biztosítanak. A nedvesség mélyen bejut a szaruba és gyorsan felszívódik egészen a kapillárisokig. Lényegesen javítja a szaru minőségét valamint szép csillogást eredményez. Nem tartalmaz vazelint, ásványi olajokat és parabéneket! Extra: Ecsettel a gyors és tiszta pataápolás érdekében.

HUFLAB -  Pataerősítő

Erősíti a patát, csökkenti a szaruleválást és a kopást. Ideális olyan lovak számára, akiknek repedezett és töredezett a patája, rossz pataszerkezettel rendelkeznek, illetve nincs patkójuk. Erősíti a patafalat és a talpi részt, ezáltal biztosítja a patkó szilárd helyzetét. Védi a patát a szétbomlástól és lényegesen tartósabbá teszi azt. Káros vegyi anyagok nélkül hat. Nem tartalmaz glutáraldehidet. Extra:  beépített pumpás applikátorral.

HUFLAB – Elasztikus krém

Rugalmasságot és stabilitást biztosít. Homoktövist, ceramidokat és lecitint tartalmazJavítja a pataszaru és a párta rugalmasságát, teherbírását. Erősíti a patát és annak védőmechanizmusait. Elősegíti a megfelelő nedvesség-háztartást. Használatával a pata sima, rugalmas, erőteljes és ragyogó lesz. Nem tartalmaz vazelint, ásványi olajokat és parabéneket! Extra: beépített pumpás applikátorral.

 
A HUFLAB termékek megvásárolhatók a kaposvári és keszthelyi Kovács Lovas Szaküzletekben
és a 
Kovácslovas weboldalán.

A Kovácslovas Szaküzleteket a következő címen találod meg:

8360 Keszthely, Sörház u. 1.
7400 Kaposvár, Dombóvári út 3.
Tel: +36 (83) 312-672
info@kovacslovas.hu
Nyitvatartás:
H-P: 9 - 18
Sz: 9 - 13
Tel: +36 (82) 410-936
info@kovacslovas.hu
Nyitvatartás:
H-P: 9 - 17
Sz: 9 - 12

www.kovacslovas.hu

Bemutatkoznak a Kovács Lovas Szaküzletek

A Kovács Lovas Szaküzletek Keszthelyi központi üzlete és kaposvári boltja szeretettel várja a lovasokat és lóbarátokat. A Kovácslovas csapata Keszthelyen szinte az otthonában, immár több mint két évtizede szolgálja ki a vásárlókat, tényleg családias környezetben.

Éppen ezért itt nem probléma a kutya, a népes gyermeksereg, vagy a sáros lovaglócsizma. A Kovács Lovas Szaküzletekben mindig fontosnak tekintik, hogy baráti hangulatban érezzék magukat a vásárlók, szeressenek betérni ide. Nemhiába kerülik tudatosan az áruházi légkört, viszont ahogy egy igazi szaküzlethez illik, itt mindig igyekeznek a vevők kívánságait maradéktalanul kielégíteni.

8360 Keszthely

7400 Kaposvár

Sörház u. 1.
Tel: 06 83 312 672
info@kovacslovas.hu

Nyitvatartás:
H-P: 9 - 18
Sz: 9 - 13

Dombóvári út 3.
Tel: 06 82 410 936
info@kovacslovas.hu

Nyitvatartás:
H-P: 9 - 17
Sz: 9 - 12

Az újdonságoknak, specialitásoknak a Kovácslovas csapata mindig utánajár, leinformálja és mihamarabb beszerzi azokat. Lónak és lovasnak ezekben az üzleteinkben szinte bármi kapható, a legkisebb patkósaroktól a kész lószállítóig. Itt az egyes termékek legolcsóbb és drágább változatait is biztosan megtalálod; a mindenkori vevői igényeknek, az aktuális divatirányzatoknak megfelelően. A Kovács Lovas Szaküzletek büszkék rá, hogy a vásárlóknak kizárólag az elfogadható minőségű termékeket ajánják, szakértő segítséget nyújtva választásukhoz.

Különleges szolgáltatás a személyes tanácsadás keretében végzett helyszíni nyeregpróba valamint német technológia alkalmazásával fedeles vagy kültéri lovaspályák rugalmas felszínének kialakítása.

A Kovács Lovas Szaküzletek csapata szeretettel várja régi és leendő vendégeit:
Kovács Tiborné és Kovács Krisztián

www.kovacslovas.hu

Kovács Lovas Szaküzlet - Keszthely

Cím:
8360 Keszthely Sörház u. 1.
Térkép
Telefonszám:
36 83 312 672

Nyitvatartás:

Hétfő:
9.00 – 18.00
Kedd:
9.00 – 18.00
Szerda:
9.00 – 18.00
Csütörtök:
9.00 – 18.00
Péntek:
9.00 – 18.00
Szombat:
9.00 – 13.00
Vasárnap:
zárva
Kovács Lovas Szaküzlet - Keszthely

Kovács Lovas Szaküzlet - Kaposvár

Cím:
7400 Kaposvár Dombóvári út 3.
Térkép
Telefonszám:
36 82 410 936

Nyitvatartás:

Hétfő:
9.00 – 17.00
Kedd:
9.00 – 17.00
Szerda:
9.00 – 17.00
Csütörtök:
9.00 – 17.00
Péntek:
9.00 – 17.00
Szombat:
9.00 – 12.00
Vasárnap:
zárva
Kovács Lovas Szaküzlet - Kaposvár
Kiválasztott termékek:
    Kinyit