Horseware Sportz-Vibe masszázstakaró

  • Márka:

A Sportz-Vibe masszázstakaróról
A Sportz-Vibe masszázstakaróban beépített masszázspanelek rezegnek a ló testén, így segítve a vérkeringést. Így az izmok és ízületek jobban és gyorsabban telítődnek oxigénnel és tápanyagokkal.
Használata így pihenés és feltöltődés egyben.
Ideális bemelegítéshez és az edzés utáni regeneráció elősegítésére is, hiszen a takaró segíti az  izmok felmelegedését edzés előtt, edzés után pedig segíti a fáradt izmok újbóli ellazulását. Ezzel segítve, hogy lovunk mindig fitt maradjon.
Az anatómiai szabása és a valóban kis súlyú, könnyű kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik és kényelmes viselet a lovak számára.

Hogyan működik a Sportz-Vibe masszázstakaró
A masszázstakaróban mind a négy célzott területen: a nyakon, a vállon, a háton a gerinc két oldalán és a far részen 2-2 zseb van (jobb és baloldalon). Ezekbe a zsebekbe helyezhetjük be a masszázspaneleket, amiket kábel köt össze a vezérlőegységgel, amiről működtethető.
A vezérlőn két masszázs szint állítható be és a vezérlőegység 20 perc működés után automatikusan ki kapcsol.
A vezérlőegység újratölthető, folyamatos használat esetén üzemideje kb 3 óra.

Célzott területeken is használható, hiszen a masszázspanelek kivehetők, így akár csak 1-2 vagy 3 célzott területen is használható, nem kell egyszerre mind a négy terület masszázspaneleinek a zsebekben lenniük

Előnyei
masszázs a lovaknak
ideális bemelegítésnél és a fáradt izmok ellazításához
így ideális hátproblémás lovaknak is
könnyű, lélegző, mosható anyagból készül
praktikus hordozótáskában szállítjuk

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit