S.O.S. seb spray

 • Állapot: új
 • Jelleg: spray
 • Típus: gyógyhatású készítmény
 • Azonnali gyógyír a sebekre! Gyógyhatású spray sebek, sérülések kezelésére.

  Verseny- és hobbilovak részére kifejlesztett sebspray. A széles antibakteriális spektrummal rendelkező teafaolaj, ezüstkolloid és alkohol tartalmú spray előnyösen alkalmazható az edzés, tereplovaglás vagy akár a karámban szerzett felületi bőrsérülések, sebek utókezelésére.

  Alkalmas továbbá baktériumok okozta fertőzések kiegészítő kezelésére. A mentol, levendula- és citromolaj támogatja a sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritációt. Az alkohol és a gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok hűsítő hatása biztosítja a seb nyugalmi állapotát, így a viszkető, érzékeny érzés megszűnik, és az állat kevésbé „piszkálja” a sérülést.

  Hatása hosszan megmarad, hajtógáz nélküli, környezetbarát termék. FEI dopping-free: a készítmény anyagai nem szerepelnek a FEI dopping-listáján.

  Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.


  Külsőleg alkalmazandó. Napi 2-3 alkalommal az ápolni kívánt felületre 5-10 cm távolságból fújd a spray-t. A kezelést folytasd mindaddig, amíg a felületen az új hámréteg képződése meg nem kezdődik. Nem ragad, a szőr nem lesz ragacsos, nyomtalanul felszívódik.

  - Vigyázz, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!
  - Térfogat: 500 ml

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit