Lószállítás kétlovas Böckmann utánfutóval - Horse Trans Cargo

Professzionális lószállítás kétlovas Böckmann lószállító utánfutóval a Horse Trans Cargo Kft.-vel egész Magyarország területén és külföldön is, egyedi és gyűjtőfuvarozással.

A lószállító utánfutó jellemzői:

- 2015-ös évjárat
- 2 ló szállítására alkalmas
- Kamerával felszerelve
- Útközben etetési, itatási lehetőség

Lószállítás első osztályon a Horse Trans Cargoval

- kiváló logisztikai tevékenység
- megbízható és kényelmes lószállító kamion
- gondos, lóbarát sofőrök.

A Horse Trans Cargo Kft. által szállított lovak a leggondosabb odafigyelésben részesülve és a legbiztonságosabban jutnak el úticéljukhoz. A társaság vállal egyedi fuvarokat és hetente indul autó gyűjtőfuvarozással is. Ilyen esetben természetesen figyelembe veszik az úticélokat, s olyan lovakat szerveznek egy szállítmányba, melyek útiránya közel azonos, hogy a lovaknak ne kelljen fölösleges kilométereket utazniuk.

A Horse Trans Cargo teherautói mindig gondos szerviz háttérrel, tisztán, kifertőtlenítve, fedélzeti navigációs rendszerrel ellátva igyekeznek a legmagasabb színvonalon, kényelmesen, biztonságosan szállítja a lovakat.

Minden sofőr lovas múlttal rendelkezik, így tökéletesen értenek a lovak gondozásához, a problémás lovak fel- és levezetéséhez, kezeléséhez. Természetesen hivatásos jogosítvánnyal rendelkeznek, több éves lószállító vezetői tapasztalattal maguk mögött.

Elérhetőségek, lószállítási árajánlatkérés:

Horse Trans Cargo Kft.
Telefon: +36 20 9357-375
Fax/üzenet: +36 (52) 211-005
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
E-mail: info@horsetrans.hu
www.horsetrans.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit