Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

1141 megtekintés

Eladó lakóház, lovada

  • Márka:

Dávid majori gazdasági és lakóépületet, valamint apartmanokat tartalmazó létesítmény rövid ismertetése:

 A létesítmény gazdasági épületrésze az 1960-as években épült, országos gabonatároló program keretében, az Ipari Épülettervező Vállalat tervei alapján. Az épület egy 852 m2 es telken helyezkedik el. Az épület súlykorlátozás nélküli, aszfaltozott úton közelíthető meg. A létesítmény a jelenlegi lótartási tevékenységhez szükséges mezőgazdasági gépekkel és 50 hektár bérlegelővel  van ellátva.

Az 1996-ban történt átalakítás, és lakóházzal való kibővítés során a gazdasági épületrész földszinti része ló istállónak lett átalakítva, melynek során az épületben 8 db angol boksz lészült, amik 16 db állássá alakíthatók. Az épülethez csatlakozva a hátsó telekrészen további 4 db boksz áll rendelkezésre.

A környező táj nagyszerű lehetőséget kínál a zavartalan tereplovaglásra, a homokos karám pedig a kezdőknek ad lehetőséget az alapok elsajátítására, valamint a lovak edzésére,

A 2014-ben készült PANNÓNIA SZIVE TURIZMUSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ 2014-2024, szintén foglalkozik a létesítmény további fejlesztési lehetőségeivel, melynek sorá lovas pályák, illetve fedeles lovarda kialakítása lenne célszerű a község vidéki turizmusának fellendítése érdekében.

2020. Etyek.

135 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó e-mail címe:
info@budapesttuzep.hu
Mutasd
Cím
Magyarország
Fejér
Etyek
Dávid Major
2091

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit