Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

68 megtekintés

LOVAKRÓL című lovas könyv

  • Állapot: Új

A könyv Közel negyven éve foglalkozom lovakkal. Az első tizenegynéhány évben angol stílusban lovagoltam olyan tanítómesterek keze alatt, akik mindörökre megszerettették velem a lovat és a lovaglást. Később megismerkedtem a western stílusú lovaglással. Itt olyan oktatók mutatták nekem az utat, akik a maguk területén mind szakmai tudásukat, mind a lóhoz való hozzáállásukat tekintve kiemelkedők voltak - akiktől valóban megtiszteltetés volt tanulni!
Edzőimtől megszerzett és saját tapasztalataimmal kiegészített tudásomra építve ma már magam is tanítom a lovaglást és lóval való kommunikációt. Ebben nagy segítségemre van lovas- sportedzői és pedagógus végzettségem, melyek a magas szintű oktatás feltételei.
Kialakítottam saját oktatási módszeremet, az „IC Trainig System”-et, mely a mindennapi élet elvárásaira alapozva, hatékonyan, kipróbáltan, eredményesen - tehát hitelesen szolgálja a lovasok és lovak képzését.
Edzésmódszerem mind a lovaglás mind a lóval való egyéb kommunikáció terén a natural horsemanship, azaz a lóval a saját nyelvén való bánásmód elveire, eszközeire épül.
Meggyőződésem, hogy a western stílusban való lovaglás mindazoknak a szabadidőlovasoknak a legideálisabb lovaglási forma, akik lovukkal bizalmon és tiszteleten alapuló bensőséges kapcsolatra vágynak, és őt erőszakmentesen, csak finom jelekkel, nem pedig folyamatos segítségekkel szeretnék irányítani. Vagyis egy pozitív motiváción, azaz „engedésen” alapuló szabadabb együttműködésre törekednek. Ahogy mondani szokás,  „lezser eleganciával” szeretnének lovagolni.
Könyvemben rendszerezem az ismereteket, megismertetem az alapfogalmakat, alapelveket, bemutatom a képzési módszereket, gyakorlatokat, szükséges felszereléseket, stb.
Irányt mutatok a lovas számára tanuláshoz és lova képzéséhez. Rámutatok a hiányosságokra, vagy éppen a már meglévő helyes ismereteket erősítem meg, illetve foglalom rendszerbe.
Könnyen érthető, szemléletes és logikus magyarázatokkal, példákkal, ábrákkal és fotókkal segítem a megértést és a helyes út kiválasztását a lóval a földről való kommunikáció és a lovaglás során.
Istenes Csilla

4 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Istenes Csilla
Eladó e-mail címe:
icranch@icranch.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/9956655
Mutasd
Cím
Magyarország
Csongrád
Szentes
Alsórét 178.
6600

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit