Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

53 megtekintés

Lovas könyv ÚJDONSÁG (2019)!

  • Márka:
  • Állapot: Új

"Hogy képességeimhez mérten megírhattam, amit a lótól és amit a lóról tanulhattam: magyar állattenyésztőként jussul kapott egyik legszebb lehetőségem..."                                               A Patadobbanások szakmai vázra álmodott irodalmi törekvés; történetek lovakról - emberekről; gondolatok a kalocsai és Duna menti tájról, az Útról, az Életről... Nemcsak lovasoknak!

( 208 oldal, 11 fejezet függelékkel, számos válogatott színes fotóval.)

   

Szállítás levélként (400ft), vagy személyesen átvehető Kalocsán illetve a XIII. kerületben.

AJÁNLÁS

"... Azonban amit Ön kialakított és évek óta rendszeresen csinál, az úgy gondolom, egyedülálló.
Mondom ezt azért, mert én ily-módon betanított lovakat és szabadon végzett gyakorlatokat Európában több helyen, de Argentínában is láttam. Számomra amit Ön megvalósított és rendszeresen gyakorol,lényegesen több az általam eddig tapasztaltaknál. A kapcsolat, amit Ön leír, az számomra megkapó, ilyenről én eddig nem olvastam. A könyv nemcsak szakembereknek, hanem laikusoknak, valamint a lóval semmilyen kapcsolatban nem lévő embereknek is nagyon érdekes, tanulságos olvasmány lehet."

Dr. Ballay Attila (Könyv lektora,ny. tanszékvezető tanár,Kaposvár állattenyésztési kar, Magyarországi Arablótenyésztők Egyesületének alapító tagja, elismert tenyésztői és kiképzői múlttal bíró szaktekintély)

"Az első oldal csupán két kép: egy romantikus fotó és egy gyönyörű költői kép Nemes Nagy Ágnestől.Ez a kettő megadja a könyv alap hangulatát, megelőlegezi szemléletét - a hangulat mindvégig megmarad, az "előleg" pedig megvalósul, hat az olvasóra, utólag is mikor az utolsó mondat után leteszi az írást. A bevallott "csöndes térítő szándék" az írás láttató ereje által valósul meg, néhány oldal után együtt megyünk az íróval... "
                                                             

                                                                     Ballay Mária(ny. egyetemi docens, Kaposvár)

"Tényleg szívvel és lélekkel végeztem a munkát, hol sírtam, hol nevettem a történéseken, megszerettem a lovait is, az embert is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne magának vagy ismerősének, barátjának egy jó, tartalmas, természetközeli, emberközeli írást. Gondolatokat emberről, állatról, kettőjük kapcsolatáról, egymás mellett éléséről, érzésekről, a körülöttünk lévő látható és láthatatlanvilágról..."

                                                                                Zsigmond Enikő (kiadó)               Facebook: Vén Zoltán (Csuri) Kalocsa 

2 900 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Vén Zoltán
Eladó e-mail címe:
venzoltan@freemail.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/3346809
Mutasd
Cím
Magyarország
Bács-Kiskun
Kalocsa
szérűskert 25
6300

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit