Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

216 megtekintés

Eladó lovastanya Gödöllőn

  • Márka:

Tulajdonostól eladó a képen látható 16 bokszos istállóval rendelkező lovas tanya. A tanya Gödöllő külterületén a Kis-rákos völgyében található, az M 31-s autópályáról is jól megközelíthető helyen. A terület főúttól kb. 900 m-re helyezkedik el. Teljesen elszeparált, közvetlen szomszédságában szántók legelők és erdők vannak. Teljes csend, béke és nyugalom van. Legközelebbi szomszéd 500 m-re van. Gödöllő belvárosa 4-5 perc alatt elérhető.

A tanya teljes területe 30.432 m2. A ház lakórésze 207 m2-es, melléképületében egy exkluzív 16 bokszos istálló (241 m2) került kiépítésre (önitatóval és profi karámrendszerrel).
Az épületnek egy szárnya családi okok miatt nem épült meg (alapozása kész), az építéshez a komplett terv dokumentáció rendelkezésre áll. A tanya tovább építési terve befektetők számára is tartalmaz lehetőségeket. A tanya és az épületek kialakításakor alapvető szempont volt, hogy exkluzív feltételt teremtsen a lótartáshoz és a tanyán élő család életéhez is.

Az ivóvíz ellátás a városi ivóvíz rendszerről történik, a kerti locsolás saját ásott kútról van biztosítva. Az esővíz felszín alatti csatorna rendszerben kerül elvezetésre a tanya területén lévő vízgyűjtő árokba.

Az elektromos ellátást 3 Kw-os szigetszerű napelemes rendszer biztosítja (igény esetén könnyen bővíthető).

Az épületnek többféle fűtési lehetősége van. Radiátoros központi fűtés, gáz (kazán), illetve fatüzelésű tartalék kazánnal van építve. A gáz ellátása földbe süllyesztett PB tartállyal van megoldva (minősítve).

További kerti építmények:
-fa szénatároló
-zárt beton trágyatároló (istállóhoz tartozik)
-fatároló (biztonságos tűzifa tárolásához)
-fedett kerti sütögető, kemencével
-zöldségtároló pince (a lovak téli takarmány kiegészítőjének tárolásához)
-füstölő (füstölt termékek készítéséhez)

Az ingatlan Gödöllő városhoz való közelsége, megközelíthetősége alkalmas lehet rendezvényeknek. A tanya 16 bokszos exkluzívan kialakított istállója kiválóan alkalmas bértartásra, túra lovak elszállásolására is.

A tanya ingatlana további fejlesztés nélkül is alkalmas kiemelt körű vendéglátásra. Minimális befektetéssel pedig, akár 100 fős rendezvények befogadására alkalmas lehet. Szintén minimális befektetéssel tanyasi szálláshely is kialakítható rajta (külön lépcsőházból nyíló szerkezetkész emeleti részben).
Az ingatlan megtekintése előzetes időpont egyeztetés után lehetséges.

168 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Erdélyi Tiborné
Eladó e-mail címe:
erdelyi.tiborne.marti@gmail.com
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit