Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

89 megtekintés

Kitűnő lehetőség, Budapest közvetlen közelében!

  • Márka:

Üllő és Felsőpakony határán, kitűnő adottságokkal rendelkező, széles körű befektetési lehetőségeket kínáló, méretéből adódóan akár többféleképpen egyidejűleg hasznosítható földterületet.

A több mint 8 hektáros terület, az ideális elhelyezkedésnek és talaj minőségének köszönhetően kitűnően alkalmas lovarda vagy egyéb állattartó létesítmény kialakítására.
Ennek kapcsán rendelkezik egy korábban már engedélyeztetett 4 hektáros terület részre vonatkozó Lovarda kiépítésének teljes terv és egyéb engedélyeztetési dokumentációjával. A képek ennek részleteit mutatják.

Ennek köszönhetően ilyen jellegű hasznosítás esetén a korábbi, megújítandó engedélyek által garantált az e célú hasznosítás lehetősége, mindamellett, hogy ezen felül további 4,8 hektárnyi területet akár egyéb módon is hasznosítható.

A terület jelenleg ősgyeppel borított, építéshatósági besorolása Mt azaz Tanyás mezőgazdasági övezet. Az erre vonatkozó Önkormányzati, építéshatósági szabályozása alábbiakban olvasható..

 Tanyás mezőgazdasági övezet (Mt)
(1)  A szabályozási terven Mt jellel jelölt tanyás mezőgazdasági övezet, mely elsősorban a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló lakó- és gazdasági épületek együttese elhelyezésére szolgál.
(2)  Az Mt jelű övezetekben elhelyezhető építmények:
a) mezőgazdasági hasznosítású gazdasági célú építmények, (pl. állattartó épületek, terménytárolók, szárítók, gépjárműtárolók, gépjavítók, trágyatárolók),
b) lakóépület
,c) agrár turizmushoz tartozó építmények.
(3)  A kialakítható lakóépületben a tulajdonos számára legfeljebb két lakás létesíthető.
(4)  Lakóépület hiányos közművesítettség rendelkezésre állása esetén építhető, a közművesítettség mértékére vonatkozó egyéb előírások figyelembevételével.

(5)  Az Mt jelű övezetre vonatkozó, következő egyedi előírások alkalmazandók:a)
A kialakítható telek legkisebb területe-a már beépített telkek kivételével-4000m2,b) A beépítettség mértéke legfeljebb 10%, a már beépített telek a meglévő kialakult beépítettség szerint újraépíthető,  A beépítési mód szabadonálló. Az épületek elhelyezésénél legalább 7,0 m mélységű előkertet és a szomszédos telekhatártól minimum 4,0 méter széles oldalkertet és 10,0 m mélységű hátsókertet kell biztosítani.
Lakóépület épület magassága nem haladhatja meg az 5,0 m-t, egyéb épület épület magassága a 7,5 m-t. A mezőgazdasági tevékenységhez szükséges üzemi építmények magassága a technológiai igény függvényében határozandó meg.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további információk illetve a terület megtekintése kapcsán, várom megtisztelő hívását!

44 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Balázs Nikolett
Eladó telefonszáma:
+36-70/4178929
Mutasd
Cím
Magyarország
Budapest
Budapest XIX.
Jáhn Ferenc u. 16/a
1195

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit