Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

210 megtekintés

Ladánybenén lovastanya eladó

  • Márka:

A két helyrajzi számon nyilvántartott külterületi ingatlan nagyobb része 17315 nm szántó, rét, gyümölcsös, nádas, a tanya 5754 nm kivett tanya és szántó.
A kivett tanya főépülete egy 127 nm alapterületű családi ház, két szobával, fürdőszobával, egy légtérben a konyha, étkező, nappali. 5 évvel ezelőtt az épület elektromos és vízhálózatát kicserélték, a fürdő teljesen új. Nyílászárói műanyagok. A ház fűtését vegyes tüzelésű kazánnal, radiátorok segítségével üzemeltetik. A fürdőben elektromos padlófűtés lett telepítve.A kivett tanya önmagában is megvásárolható, a mellette található kb 2 ha föld nélkül.
Az áramhálózat kiépítése során bevezetésrekerült az ipari áram is. A vízhasználatot 2 fúrt kút biztosítja, minden épülethez külön derítő lett kialakítva. Afőépület mellett található még két kisebb helység, amelyek árammal és vízvezetékkel szereltek, illetve fűthetők.
Az udvaron egy nagyméretű kenel sok lehetőségetrejt magában. A földterület jelenleg kaszálónak és legelőnek van használva. Amennyiben érdekes lehet önnek ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.

29 900 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Kecskés Zoltán
Eladó e-mail címe:
kecskeszoltan@nagyingatlan.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/7722430
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Dabas
Bartók Béla út. 90
2370

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit