Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

966 megtekintés

LÓTARTÁSRA, LOVASTANYÁNAK kiválóan alkalmas ingatlan ELADÓ , LAKÓ és GAZDASÁGI ÉPÜLETEKKEL!

  • Márka:

KÉPEKET, alaprajzokat egyelőre ( technikai okok miatt) eamilben kérje!

LÓTARTÁSRA, LOVASTANYÁNAK   kiválóan alkalmasingatlan ELADÓ Gyomaendrődtől 2 percre, aszfaltozott  fő út mellett, igényes, komfortos épületekkel.

Lovas turisztikára is KIVÁLÓ, sőt FOGATHAJTÓ  VERSENYEK  bonyolítására is alkalmas lehet a terület.

ELADÓ dupla komfortos FARM, (TANYA) GAZDÁLKODÁSRA  vagyVÁLLALKOZÁSNAK KITŰNŐEN  ALKALMAS  LAKÓ és GAZDASÁGI ÉPÜLETEKKEL, garázzsal,kocsi beállási lehetőségekkel, FÖLDDEL, Gyomaendrőd külterületén a VÁROSTÓL 2percre. A Melléképület földszinti része akár TELJESEN(tároló is) és a Melléképület 2 ( 2 db 25nm es tároló + garázsok is) EMBERILAKHATÁSRA ALKALMASAK ill. minimális ráfordítással kialakíthatóak. Ezáltallakhatóságot lehet biztosítani pl. a SZEMÉLYZETNEK is. Az épületegyüttesreértékbecslés van.

KERÍTÉSSEL körbe vett, BEJÁRATI NAGY és KISKAPUVAL ellátott,BEKAMERÁZOTT,  4351 m2 területű 5,59 AKértékű kivett lakóház, udvar, legelő 447 m2 épületegyüttessel + 685 m2 óriásistállóval. Továbbá emellett elterülő + 3 ha 39,79 AK értékű szántó és kivett udvar, mely kifejezetten alkalmasÁLLATTENYÉSZTÉSBEN  gondolkodóknak aTAKARMÁNY  TERMESZTÉSÉRE, vagy/ésLEGELŐNEK  is.   Az ingatlan TEHERMENTES.

A 164 m2 főépület eredetileg vályogból épült.Viszont későbbiekben felújításra, átalakításra, BŐVÍTÉSRE került, melyek soránaz újabb falak már téglából épültek. A melléképületek fala tégla. Az ingatlanterületére villany és gáz bevezetésre került. Ipari áram is van. Az épületekbenkülön-külön biztosítéktáblák kerültek elhelyezésre. A gáz központi fűtés is 2rendszerben 2 külön kazánnal lett kialakítva (a Fő épületben és aMelléképület/1-ben.)  Sőt a Fő épületbenVEGYES tüzelésű kazán is működik. Az ingatlan területére 8 KAMERÁS  ZÁRTKÖRŰ RENDSZERT  telepítettek. (7 db kamera kerültkihelyezésre ebből 6 MOZGÁSÉRZÉKELŐS) Monitor a kazánházban, itt helybenfolyamatos rögzítés is történik. + INTERNET is bekötve, így az ÉLŐ KÉPEK MOBILapplikáción keresztül is ELÉRHETŐEK.  Aközösségi helyiségben (Melléképület emelet) KLÍMABERENDEZÉS is található.

A terület ÉJSZAKA  MEGVILÁGÍTOTT, ezt  több állandó és több MOZGÁSÉRZÉKELŐS KÜLTÉRI  LÁMPA  biztosítja. A BEJÁRATI  NAGY KAPU TÁVIRÁNYÍTÁSSAL MŰKÖDIK.

A terület vízellátását 3 db ÁSOTT kútbiztosítja, ( 2 db működőképes)  nagyteljesítményű hidraulika kút szivattyúkkal. A vizet  emberi fogyasztásra (főzés stb) ishasználták, továbbá locsolásra, valamint számtalan állatállomány vízellátásárais használták.  Az istálló,  marha, disznó, birka, nyúl tartására lettkialakítva, de más állatállomány tenyésztése, tartására , akár LOVAK részére  is alkalmas. Kerti csap is van.

Várom hívását , hétvégén is!   +36/20-432-2218

 

 

 

 

29 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Szabó Anna Mária
Eladó e-mail címe:
qdanna01@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Békés
Gyomaendrőd
Zrínyi Miklós utca 3
5500

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit