Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

5158 megtekintés

Lovastanya tulajdonostól, Eladó, Kiadó

  • Márka:

Békéscsaba központjától(Nagyrét) kerékpárral 10 percre található az elkerülő mellett.              A  főépületben 2 szoba, konyha, nappali+étkező,fürdőszoba+WC található, mely teljes körű felújításon esett át, mind műszakilag(villany,vízvezeték), mind esztétikai egyaránt. A melléképületben található garázs,kamra, nyári konyha. A telken állattartásra, gazdálkodásra, kitűnően alkalmas épületek találhatóak(nyerges,istálló, szénatároló). A teljes terület körbekerített villanypásztorral és vadhálóval. Ipari áram van, a vizet házi vízmű szolgáltatja, és vezetékes víz került bevezetésre. A szennyvíznek egy zárt rendszerű 25 m3-es emésztő lett kialakítva. Fűtése egyedi, csempe kemence valamint villanyradiátorok adják le a meleget. A főépület és melléképület kívül,valamint alulról is szigetelt.
A gazdálkodásra vagy vállalkozásnak alkalmas tanya,2 lakóházzal,garázzsal,gazdasági épületekkel várja új tulajdonosát.
A birtok számos lehetőséget biztosít. Állatokat tartana,növényeket termesztene,itt lehet! Az aszfaltozott bekötőúttól 100 m-re található minden évszakban megközelíthető ez a gyöngyszem,igazán jó választás,ha a város zajától távol, de mégis közel madárcsicsergésre szeretne ébredni! A nyílászárók fa és műanyagból  készültek,új, kiváló minőségű laminált padló és hidegburkolattal burkoltak a helyiségek. Hársfa konyhabútor és új háztartási gépek a vételár részét képezik.
Ha szeretne egy igazán nyugodt, pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas helyen élni akkor ez kiváló hely. Az épület ideális,csendes, békés , természet közeli környezetben található, de pár perces autóút után be lehet kapcsolódni a város vérkeringésébe is. Kiváló adottságai miatt alkalmas lehet vendégháznak is. 
A 12266 nm-en húzódó tanya+szántó teljesen körbekamerázott(16 db IP)! Szélessávú internet 10/5mb,vezetékes telefon,UPC(4es fej).

Amennyiben 10 millió forintot a kedves vevő kifizet, a fent maradó összegre 24 havi kamatmentes részletfizetést biztosítunk. Amennyiben meg szeretné tekinteni  az ingatlan hívjon, gondnokunk megmutatja.Kérem, hogy csak komoly érdeklődök keressenek, mindenkinek a saját ideje a legfontosabb. 

 Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet !

22 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Popa István
Eladó e-mail címe:
poparec@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/3803550
Mutasd
Cím
Magyarország
Békés
Békéscsaba
Kétegyházi út 22.
5600

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés