Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

169 megtekintés

SZUPPI Lovasudvar keresi új házigazdáját

  • Márka:

SZERETETT OTTHONUNK ÉS VÁLLALKOZÁSUNK

ÚJ GAZDÁT KERES! 

 

A Szuppi Ifjúsági Szállót, Erdei Iskolát és Lovasudvart 1994 ótadédelgetjük és üzemeltetjük Egyházaskozáron, ezen a közel 700 fős nyugodt,bájos kis Baranya megyei településen.

  Mióta a birtokunkban van ez az egyedülálló létesítmény, amelyévről-évre gazdagodott a kezünk munkája alatt. Mindig az lebegett a szemünkelőtt, hogy mind a hazai, mind a külföldi érdeklődőknek, és vendégeinknek,legyenek azok kicsik vagy nagyok, egyaránt minőségi, kulturált, európaiszínvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk a vendégvárás minden területén.

  Ennek érdekében lépésről-lépésre, szívvel és lélekkelfejlesztettük a szállót és a tábort, hogy ne csak az újonnan érkezővendégeinket kápráztassuk el, de a visszatérő látogatóink is minduntalanélvezhessék a megújult szolgáltatásainkat!

Különös hangsúlyt fektetünk a szállásadás mellett a gasztronómiára, azegyedi programszervezésre, amelynek éppúgy része a lovaglás, mint a népijátékok megismerése, valamint a zene, a tánc és még hosszan folytathatnánk afelsorolást.

 A folyamatos fejlesztések eredményeként mostanra egész évesnyitvatartással, fűthető helyiségekkel, mintegy 140 ággyal várjuk vendégeinketa szálló és a kisház alsó és felső szintjein egyaránt, amelyhez különfoglalkoztató termek is társulnak.

  A szálló és az ifjúsági tábor természetesen minden szükségesszakhatósági engedéllyel rendelkezik. 

 Az elmúlt évtizedek alatt történt korszerűsítések során mindig afenntartható, praktikus megoldásokat kerestük, amelyek funkcionálisan ismaximálisan illeszkedtek a nálunk vendégeskedő táborozók igényeihez.

 Olyan gazdaságos és környezettudatos megoldásokat igyekeztünkalkalmazni a mindennapokban, amelyek működtetése egyszerű és szellemiségénekköszön

hetően még vonzóbbá teheti létesítményünket. 

 Igyekeztünk minden apró részletre odafigyelni a kialakítás során,különös hangsúlyt fektetve az esztétikus látványelemekre, amelyek az üdülőlegapróbb szegletében is fellelhetők.

 A két telek együttesen 5830 m2-en terül el (4962 + 868), ebből1625,62 m2-t tesz ki a beépített terület, amelyből a gazdasági egységek 508m2-en helyezkednek el.

 

 

169 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Szuppáncsics Nándor
Eladó e-mail címe:
szuppi@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/2768076
Mutasd
Cím
Magyarország
Baranya
Egyházaskozár
Béke u.19.
7347

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit