Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

217 megtekintés

Tanya, 120 nm-es önfenntartó ház 10648 nm telekkel eladó

  • Márka:

Budapesttől 35 km-re tulajdonostól eladó tanya, önfenntartó 120 nm-es ház lovak tartására ideális 10648 nm telekkel Kóka szélén.

A ház a modern igényeknek megfelelően felújított betonalapú tégla épület: hőszigetelt, új Bramach Twist cserepes tető, új műanyagnyílászárók, modern konyha (priolitikus tisztítású sütő, indukciós főző lap,mosogatógép). Az 55 nm-es alapterületű ház földszintjén van egy nappali,konyha, fürdőszoba, WC+ mosóhonyha, közlekedő és egy hozzáépített fedettterasz. Az emeleten egy előszobából nyílik két hálószoba és egy WC+mosdó. Afészuterén pincében külön bejáratú lakás vagy üzlethelyiség is kialakítható.Ebből nyílik még egy ásott agyag pince.

A ház áramellátását és az azon felüli hálózatbatermelést egy 8 kWH-os napelem, a vízellátást egy 44 méteres, fúrt, ihatóvizű kút biztosítja. Van a telken egy 22 m-es kút is.  A ház központi fűtéses (vegyes tüzelésűvízteres kandallóról fűtött radiátorok), de olajradiátorokkal és az emeletenklímával is fűthető.

A telek több helyrajzi számon egymás mellett található telkekből áll, mezőgazdasági és ipari tevékenységre isalkalmas. Van a telkeken egy garázs, egy 98 nm-es zárt mezőgazdasági épület (ól, terménytároló) egy hozzáépített nyitott istálló, egy különálló pince, egy felújítandó pincelakás és egyfelújítandó kis ház is. 

48 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Orsik László
Eladó e-mail címe:
orsikl75@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/6136971
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Kóka
Alsóhegy
2243

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit