Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

104 megtekintés

Tanya, önfenntartó ház 9972 nm telekkel eladó

  • Márka:

A tanyán eddig főként szarvasmarha tenyésztés volt, de lovas tanyává is átalakítható.

A telkek több helyrajzi számon egymás melletttalálhatóak. A 3223 nm-es telek, amin ház áll, tanya besorolású. 1553 nm szántó, a többi ipari tevékenységreis alkalmas beépíthető művelési ágból kivett zártkert.

Az 1990-es években épült ház 2020-21-ben lettfelújítva (tető csere, szigetelés, új nyílászárók, villamos hálózat felújítása,konyha modernizálása). Az 55 négyzetméteres alapterületű házban aföldszinten van egy szoba, egyközlekedő, egy teljesen felújított konyha, egy fürdőszoba és egy WC, ahol amosógép is helyet kapott. A tetőtérben két hálószoba egy előszoba és WC+kézmosó lett kialakítva. A földszinthez egy 17 nm-es zárt terasz lett építve 9 nm-es nyitott előtetővel. A ház alattegy  félszuterén beton pince található, amiben lakószoba is volt. Ebbőlnyílik egy ásott (agyag) pince.A ház hasznos területe 120 nm (75 nm+45nm pince).

A ház áramellátását és azazon felüli hálózatba termelést egy 8 kWH-os napelem biztosítja. A hálózat bővítése 380 voltra folyamatbanvan. A vízellátást egy 44méteres fúrt, iható vizű kút biztosítja. Van a telken egy 22 m-es kút is. Központi fűtéses (vegyes tüzelésű vízteres kandallóról fűtött radiátorok), de olajradiátorokkal és az emeleten klímával is fűthető.

A telkeken van egy 100 nm-es zártmezőgazdasági épület (sertés ól, baromfi ól, takarmány raktár) egy hozzáépített150 nm-es nyitott, féltetős mezőgazdasági épület/istálló, egy garázs, egy felújítandó kis ház, egy kis pince és egy beton pincelakás is. További2 és fél hektár terület bérelhető hozzá.

48 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Orsikné Farkas Éva
Eladó e-mail címe:
faev81@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/4336336
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Kóka

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit