Eladót keres a csömöri Decathlon áruház a lovaglás részlegre

Mindened a sport és a kereskedelemben szeretnél dolgozni?

Dinamikusnak és csapatjátékosnak tartod magad, valamint lételemed a lovaglás? Motivál a kereskedelmi környezet és tudod, milyen a jó kiszolgálás? Csatlakozz a csömöri Decathlon Áruház csapatához! 1 fő részmunkaidős (30 órás) eladót keresünk a lovaglás részlegre, lovas múlttal / profillal.

Szeretnél egy dinamikus, sportos csapatban dolgozni?
Eladóként változatos munkakörre számíthatsz nálunk:
vásárlóinkat tanácsaiddal segíted a számukra megfelelő termék kiválasztásában, felelsz a polckép kialakításáért, a készletkezelésért. Számos képzésen vehetsz részt, ezáltal is nagyszerű tapasztalatot szerzel a kereskedelemben és élvezheted egy sportközeli állás előnyeit.

Amiben biztosan részed lesz: felelősség, önállóság már az első naptól, gyakorlati tapasztalat megszerzése a kereskedelemben, dinamikus munkakörnyezet.

Ha szenvedélyes sportrajongó vagy, és ezt szeretnéd a mindennapi munkádban is megosztani másokkal, akkor köztünk a helyed!

A hosszútávú karrierlehetőség éltet?
Eladóink számára reális előrelépési lehetőség a képzői vagy részlegvezetői pozíció. Képzési programunknak köszönhetően folyamatosan fejlődhetsz, ezáltal újabb és újabb felelősségi körökkel gyarapíthatod tevékenységed, melyek később alkalmassá tesznek magasabb szintű munkakörök betöltésére.

Az önéletrajzodat ide küldheted:
Bozsó Brigitta - brigitta.bozso@decathlon.com

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit