Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

221 megtekintés

Lóápólót keresünk magán lovasudvarunkra

  • Márka:

Magára és környezetére igényes munkatársat keresünk bentlakással, hosszútávra! Lovasudvarunk gépesített, de ezeket mi kezeljük, így traktorvezetői tapasztalat nem szükséges. Helyileg Nagykanizsa környékén lévő egyik kis falunál vagyunk, de annak is egy kívül eső részén, így a legközelebbi bolt(ami egy kis Coop) kb. 3-4 km-re van, így jogosítvány szükséges lehet, de mi is fuvarozhatunk. Végzettség nem szükséges.
Saját állat(kutya, macska, ló) hozható!


A feladatok:
- 4 beálló(4x4) trágyázása és almolása
- A beállók karámainak tisztántartása
- 3 angol box(3x3) trágyázása és almolása
- A boxokban lévő lovak 2x(reggel és dél körül) szénázása
- Lovak itatójának feltöltése napközben

A munka idő kötetlen, a fent leírtak legyenek elvégezve, azt hogy ezt mikor(a szénázást leszámítva), az nem érdekel. Jelenleg +1 beálló épül, de az nagy területen van, így azt csak ritkán kell majd trágyázni.


Lovakról:
13 darab van, ezekből 3 fiatal mén(2 fed.engedélyes, 1 pedig fedezőmén lesz), jelenleg csak a saját kancáinkat fedezzük velük, kintre csak nagyon ritkán. A fedeztetéseket mi csináljuk, ott nem valószínű, hogy kell segítség.Lovaink az idegenekkel bizalmatlanok, többen rossz bánásmódban részesültek előző tulajdonosaiknál/trénereiknél. De nem kezelhetetlenek vagy rosszindulatúak, csak elhúzódnak. Balesetet még sosem okoztak, gyakran gyerekek látogatják őket. De a lovakkal én dolgozom, ott semmi egyéb munka nincs, legrosszabb esetben 1-1 lovat ki kell vezetni a karámba vagy vissza.


A háztól
- Teljesen felszerelt(2 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba)
- Augusztusban tisztasági festésen fog átesni
- Fatüzeléses(egy nagy kemence áll szolgálatra, a fát mi adjuk)

Ár nélkül

Eladó adatai

Cím
Magyarország
Zala
Nagykanizsa

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit