Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

303 megtekintés

Lovászt-lóápolót keresünk!

  • Márka:


 Egy állatvédő szervezet vagyunk, amely egy magyarországi ló menhelyet üzemeltet. A munkavégzés helye: 8429 Porva-Szépalmapuszta

Két munkakör betöltésére van lehetőség:


1. Lóápoló - munkaidő: 40h/ hét (folyamatos munkarend - azaz, hogy a hétvégi és ünnepnapi munkavégzés részben előfordul) - fizetés: 250.000 Ft (13 alkalom/év)

 Juttatások: a ménesbirtokon ingyenesen biztosítható lakás. (A lakások nappali/ hálószoba/ konyha/ fürdőszoba/ WC/ tárolóhelyiség - és felszereltek.) A fűtési és üzemeltetési költségeket is mi fedezzük. -Étkezés: Ebédre a mellékelt szállodában van lehetőség: 1,50 euró/ebéd

Feladatok: A foglalkoztatás állatgondozóként történne, a következő feladatkörökkel: lóápolás, takarmányozás (széna - kiegészítő takarmány); kezelések és gyógyszerek beadása; állatorvos és kovács segítése; istállók takarítása, és karám vagy villanypásztor javítás lenne, ha Önnek lenne tapasztalata a lóágazatban és beszélne magyarul vagy németül (természetesen mindkettő tökéletes lenne).


2. Az állattartás a lovak gondozásában, etetésében, takarmányozásában, gyógykezelésében és a gyógyszerek beadásában, az állatorvosnak és a kovácsnak való segítségnyújtásban. Istálló gondozó - munkaidő: 40h/hét (folyamatos munkarenddel - azaz a hétvégi és ünnepnapi munka részben beszámítandó) - fizetés: 230.000 Ft. (13 alkalommal/év) - Szolgálati lakás: Az apartmanok ingyenesen biztosíthatók a ménesbirtokon. (A lakások nappali/ hálószoba/ konyha/ fürdőszoba/ WC/ tárolóhelyiség - és felszereltek. A fűtési és üzemeltetési költségeket is mi fedezzük. - Étkeztetés: Ebédlehetőség a mellékelt szállodában: 1,50 Euro/ebéd - Feladatok: trágyázás; javítási munkák; esetleg szénakészítés; Előny, hogy a személy jó fizikai képességgel rendelkezzen, és esetleg még gépkocsivezető engedéllyel is.


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben fényképes Önéletrajzzal:

 ungarn@gut-aiderbichl.com

 

230 000 Ft

Eladó adatai

Cím
Magyarország
Veszprém
Porva
Szépalmapuszta hrsz. 0172
8429

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit