Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

67 megtekintés

Barefoot Barrydale idomítónyereg

Eladásra kínálom Barefoot Barrydale 1-es méretű idomító- és túranyergemet. A nyereg új, én összesen nettó ötven percet ültem benne két alkalommal, de addig hezitáltam, hogy lejárt a vásárlást követő két hét, és már nem vették vissza a boltban.

Végül azért vagyok kénytelen eladni, mert a hosszú nyeregszárnyak miatt nem volt jó választás a kistermetű arab telivéremre. Ez a nyereg egy méretesebb sportlónak és egy magasabb lovasnak való, ezt kénytelen vagyok most már tudomásul venni.

A Barefoot-ról azt kell tudni, hogy váz nélküli nyergeket gyárt, és három irányba flexibilis mozgást tesz lehetővé. Alul a teljes nyereg gyapjúborítást kapott, ezt nagyon értékelik a lovak, sehol nem nyomja őket, a hátizmok szabadon dolgozhatnak. A felrántó szíjak V-alakban csatlakoznak, ami szintén elosztja a nyomást.

A kengyelszíj felfüggesztése a lovas igényeinek megfelelően állítható.A felfüggesztés nem nyitott, tehát mindenképpen bújtatható kengyelszíj kell hozzá, a wintec szíjak nem megfelelőek.

A nyereg egyébként nagyon kényelmes! Az általánosan elterjedt típusoknál sokkal puhább, mintha egy fotelben ülne az ember. Nubukbőr anyagának köszönhetően pedig tökéletesen bele lehet tapadni. Nagyon szépen és mélyen ültet, tökéletes az idomítómunkához, és mivel extra kényelemes, a hosszú túrákra is kitűnő választás.

A Barefoot két év garanciát ad rá, ehhez új tulajdonosként csak regisztrálni kell a magyarországi szervezetnél.

További információ: https://barefootwebshop.hu/Barrydale-idomito-es-turanyereg-szurke

A nyereg új ára 254500 forint, én ebből 10%-ot engedek, mivel már ültem benne. Előzetes egyeztetés után kipróbálható Lovasberényben, a Kékholló Tanyán. 

229 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Dr Mile Csilla
Eladó e-mail címe:
csilla@kekhollotanya.hu
Mutasd
Cím
Magyarország
Fejér
Lovasberény
Diós út 3213/2 hrsz.
8093

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit