Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

2188 megtekintés

Cseppentő Nyereg

  • Márka:

TÖRTÉNET

A Cseppentő nyereg a Cseppentő Család terméke, amineka konstrukciója a hajdani történelmi magyar nyeregből, a ,,tiszafüredinyeregből” indult ki. Több évtizedes fejlesztés és folyamatos tesztelés (2-300kilométeres lovastúrák, idomítás, kezdőoktatás) során a nyereg kialakításaigazodott a mai elvárásokhoz, biztosítva ezzel a ló komfortját és a lovasbiztonságát, kényelmét és technikai igényeinek kielégítését. Mindemellett anyereg stílusában és rusztikus anyagaiban továbbra is őrzi a hajdani magyarnyereg hagyományait.

STRUKTÚRA

Csupa természetes anyagból készül: rugalmas falemez,könnyű fémváz, sok bőr és még több gyapjú. Szembetűnő tulajdonsága a kényelemés a biztonság.

A ló hátára szabott kialakítás, hatalmas markamra,nagy felfekvésű, rugalmas nyeregtalpak puha, gyapjú töméssel jellemzik, hogy aló számára megfelelő szabad mozgást és komfortot biztosítson.

Magas kápák, mély ültetési pont, és gyapjú tömésespárnák biztosítják a lovas biztonságát és kényelmét. Valamint a ma már egyedimegoldásnak számító nyeregrugó (nyers marha hátbőrből készülő ülőbőr), amispeciális rugalmasságot biztosít.

HASZNÁLAT

Ebből a használat során fejlesztett és kialakítottnyeregből végül egy nagyon multifunkcionális nyeregtípus alakult ki. Akövetkező területeken voltak a meghatározók a nyereg fejlesztése-használatasorán: Hosszú túrák (távlovaglás), idomító lovaglás (kiképzés, belovaglás,magasiskola), hagyományőrzés (magyar és keleti tradíciók, akrobatikuslovagláselemek gyakorlása, buzkashi, lovasíjászat..), munkalovaglás, kezdőlovasok oktatása.

Ezeken a területeken mi magunk is folyamatosanhasználjuk a nyerget és használják vásárlóink is nagy sikerrel.

Túrákhoz
Távlovaglás
Idomító lovaglás
Trükklovaglás
Hagyományőrzés
Munkalovaglás
Kezdő lovasoknak

RENDELÉS

Nyeregrendelés és további információ ügyében acsat1996@gmail.com címen lehet érdeklődni.

240 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cseppentő Regő
Eladó e-mail címe:
cseppentoopuszta@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Csongrád
Ópusztaszer
102
6767

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit