Steel Profession

2241 Sülysáp, Fő utca 87.
+36 70 327-1861
Fizetési módok:
  • utánvét
  • utalás
Szállítási módok:
  • postai kiszállítás
  • személyes átvétel
  • futárszolgálat

Forgalmazott márkák

steel-profession-lovardatechnika
Boronagépek a Steel Profession Kft.-től

Boronagépek a Steel Profession Kft.-tőlÁr nélkül

Lovaspálya karbantartók - Boronák A Steel Profession Kft. lovardai felületkezelő boronája egy olyan szerkezet, mellyel minden járófelület és talajminőség számára, egy gyors munkamenetben optimális kezelés biztosítható (lazítás, keverés, simítás és... RészletekSteel Profession
Dongacsarnokok a Steel Profession Kft.-től

Dongacsarnokok a Steel Profession Kft.-től2 790 000 Ft

A Steel Profession legújabb termékcsaládja kiválóan alkalmas ridegtartásban élő lovak elhelyezésére éppúgy, mint raktározásra.A dongacsarnokok többfajta méretben rendelhetőek, etetővályúval, vagy anélkül. A felépítmény talajba... RészletekSteel Profession
Lójáratók, bokszok a Steel Profession Kft.-től

Lójáratók, bokszok a Steel Profession Kft.-tőlÁr nélkül

Körcsarnokok, futószárazó lovardák és lójártatók Cégünk másik fő tevékenységi köre az automatizált ló jártató-berendezések tervezése, gyártása és szerelése. A ló, szabad természetben, átlagban akár 60... RészletekSteel Profession
Gépgyártás a Steel Profession Kft.-től

Gépgyártás a Steel Profession Kft.-tőlÁr nélkül

Eredményesen és hosszútávon is sikeresen működő vállalkozások és üzemek alapvető feltétele az egyedi, célorientált gépek alkalmazása, mely a vállalkozás fő termelő eszköze. Gépgyártás területén vállaljuk egyedi gépek,... RészletekSteel Profession
 Acélszerkezetek a Steel Profession Kft.-től

Acélszerkezetek a Steel Profession Kft.-tőlÁr nélkül

Acélszerkezetek tervezése, gyártása és kivitelezése Cégünk egyik fő profilja az acélszerkezetes épületek gyártása és generál kivitelezése, melynek előnye, hogy rövid idő alatt, alacsony költséggel, változatos építészeti megoldásokkal,... RészletekSteel Profession
Pályázatírás a Steel Profession Kft.-vel

Pályázatírás a Steel Profession Kft.-velÁr nélkül

Készülj fel a Steel Profession segítségével a 2014-2020-as pályázati időszakra!Tároló csarnokok, fedeles lovardák, lójártatók, futószárazók, futópadok, speciális talajboronák...Tervezz előre, készülj fel a Steel Profession Kft.-vel az új... RészletekSteel Profession
Szegecselt acélszerkezetek a Steel Profession Kft.-től

Szegecselt acélszerkezetek a Steel Profession Kft.-től Ár nélkül

Szegecselt acélszerkezetek Magyarországon mi tartozunk azon kevés cégek közé, melyek tevékenységi köreik közé sorolhatják a szegecselt acélszerkezetek tervezését és kivitelezését, valamint az ehhez kapcsolódó speciális munkák, mint pl.... RészletekSteel Profession
 Bérmunka és bérelhető géppark a Steel Profession Kft.-nél

Bérmunka és bérelhető géppark a Steel Profession Kft.-nélÁr nélkül

Bérmunka/géppark - CNC Vezérlésű robotkar, fém és acélszerkezetekhez- 1db 5t és 1db 2t teherbírású híddarú, pályával és vezérléssel- Szemcseszóró üzem- DCB-S 560 típusú kétoszlopos szalagfűrész... RészletekSteel Profession

Tekintsd meg a Steel Profession referenciamunkáit

Fedeles lovarda építését tervezed? Vagy egy jó pályakarbantartó gépre, boronára van szükséged, hogy lovaspályád talaja minden évszakban megfelelő legyen? A Steel Profession Kft. referenciái segítenek a döntésben!

 Három hónap alatt épült fel a különleges fedeles lovarda

Hazai generálkivitelezésben készült el egy igen egyedi fedeles lovarda Németország észak-nyugati részén, a Hof Kasselmann lovasbirtokon. A Steel Profession csapata mindössze 3 hónap alatt építette fel a csarnokot. És hogy mitől különleges? Attól, hogy az épület fedeles lovardaként és rendezvénycsarnokként egyaránt használható.

Készülj fel a télre a Steel Profession segítségével

A Steel Profession Kft. csapata teljesíteni tudja a lovasok szinte minden kívánságát, mely a lótartást és a lovaglást kényelmesebbé teszi és megvédi kedvencedet az őszi-téli időjárás viszontagságaitól.

Minden, ami a lótartáshoz kell - télen is!

Legyen szó kis költségvetésű dongacsarnokról (mely építési engedély nélkül is kivitelezhető), vagy komplex, nagy volumenű fedeles lovardáról, esetleg bokszos istállóról: a Steel Professionnek mindenre van megoldása. A Steel Profession csapata vállalja ezen épületek generálkivitelezését, így Neked már egyik munkafolyamattal sem lesz gondod, beleértve a tervezést, engedélyeztetést és az építést is.

Dongacsarnokok a Steel Profession Kft.-től

A Steel Profession tervezői megvalósítják az egyéni elképzeléseket is, így a végeredmény számodra és lovaid vagy lovasaid számára a lehető legmegfelelőbb épület lesz, mely megépülhet akár az országhatáron túl is. Ha pedig csak felújítani szeretnéd már meglévő épületeidet, istállódat vagy fedeles lovardádat, akkor is fordulj bátran a Steel Profession profi csapatához! A cég széleskörű építészeti szolgáltatásai révén minden igényt ki tud elégíteni a legnagyobb, nemzetközileg is elismert építészeti és lovas szakértelemmel.

A Steel Profession Németországban épített rendezvénycsarnokká alakítható fedeles lovardát

Korszerű pályakarbantartó gépek

Javában tart az ősz, így ne feledkezz meg a lovaspálya talajának megfelelő karbantartásáról sem! Fontos megemlíteni a talajrendező eszközünk fontosságát, hiszen esős időben még indokoltabbá válhat a lovaglótalaj helyes és rendszeres gondozása. A Steel Profession speciálisan lovaspályák karbantartására megalkotott boronái sok év próbája és tapasztalatai révén kerültek kifejlesztésre.

Professzionális lovardai talajmegmunkáló gépek a Steel Profession Kft. kínálatában

A pályakarbantartó gépeket többek között olyan ismert és elismert lovas létesítmények és szolgáltatók is nagy megelégedettséggel használják, mint a Nemzeti Lovarda Budapesten, vagy a német Tegra lovaglótaj-esőztetőket gyártó cég. A Steel Profession boronái megrendelhetők többféle méretben, kiegészítőkkel, egyéni árképzéssel.

Ha Te is istálló vagy fedeles lovarda építését vagy felújítását tervezed, vagy esetleg egy igazán profi pályakarbantartó gépre van szükséged, keresd a Stell Profession Kft.-t télen-nyáron, az alábbi elérhetőségeken:

Cím: 2241 Sülysáp, Fő utca 87.
Tel.: +36 70 327-1861
E-mail: steel.ertekesites@gmail.com
Web: www.steelprofession.net
Facebook: facebook.com/Steelprofession

Lójártatók, fedeles lovardák, boronagépek
a Steel Profession Kft.-től

A Steel Profession Kft. célja, hogy a lovardatechnika és tartástechnika területén gyártott eszközeivel a lovak számára megfelelő életteret tudjon biztosítani. A Steel Profession Kft. által gyártott lójártatók, fedeles lovardák, pályakarbantartó boronák, takarmánytározók, szénatározók, etetővályúk, beállók, karámok hozzájárulnak az egészséges tartás és trenírozás alapvető feltételeihez.

Az acélszerkezet gyártás területén az ipari, mezőgazdasági és általános épületek gyártása és generál kivitelezése képezi munkáink többségét. Ezen szerkezetek előnye, hogy rövid idő alatt, alacsony költséggel, speciális építészeti megoldásokkal tartós szerkezetek hozhatók létre.

A gépgyártás területén a speciális mezőgazdasági, gumi, műanyag, faipari berendezések, és egyéb technológiai sorok tervezését, komplex kivitelezését, felújítását, szervizelését valósítjuk meg.

Lójártatóink ideális megoldást nyújtanak a lovak mozgásdeficitjének bepótlására, és ellenőrzött edzési lehetőséget nyújtanak számodra.

A lovaspálya karbantartóink (boronagép) segítségével alapos és tartós ápolást biztosíthatsz lovardád talajának.

Tervezz előre, készülj fel velünk a 2014-2020-as pályázati időszakra! Telephelyfejlesztésekhez, technológiai innovációk kifejlesztéséhez teljes körű tervezési és engedélyezési dokumentációk elkészítését, komplex kivitelezését vállaljuk pályázatához igazítva. 

Célunk, hogy minden projektbe innovációt vigyünk és komplex gondolkodással, az elképzeléseidet előtérbe helyezve, magas színvonalú, minőségileg és árkategóriájában versenyképes terméket alkossunk meg.

Elérhetőségek:

Cím: 2241 Sülysáp, Fő utca 87.
Tel.: +36 70 327-1861
E-mail: steel.ertekesites@gmail.com
Web: www.steelprofession.net
Facebook: facebook.com/Steelprofession

Steel Profession

Cím:
2241 Sülysáp, Fő utca 87.
Térkép
Telefonszám:
+36 70 327-1861

Nyitvatartás:

Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
Steel Profession
Kiválasztott termékek:
    Kinyit