Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

187 megtekintés

EMH Struktur Equichamp Müzli 20kg Eggersmann

Az élő élesztő jótékony hatásával.

 Az élesztőt az emberi táplálkozásban évezredek óta használják, probiotikus hatása tudományosan bizonyított. Legfőképpen a sörélesztő a B-vitaminok komplex szállítójaként nagy jelentőséggel bír. Csak kevesen tudják, hogy ezek az élesztők nem csak 20 aminosavat tartalmaznak amivel többek között egy laza, erős, izomzatról gondoskodnak, hanem további tizenkét nyomelemmel is rendelkeznek. Az élő élesztő Yea-Sacc®  1026 támogatja a mikrobiális emésztést, a vak-, és vastagbélben. Itt a tápanyagok könnyen elérhetővé vállnak azáltal, hogy a benne található baktériumok ideális pH-értéket teremtenek. Ezek a baktériumok tejsavat használják fel az emésztőrendszerben előforduló túlsavasodás ellen.A takarmányhoz adott élesztővel támogathatóak azok a baktériumok amelyek  a nyersrost lebontását elősegítik. Kutatások kimutatták, hogy az élesztő alkalmazásával a bélflóra állapota jelentős mértékben stabilizálható és a létfontosságú ásványi- és hatóanyagok felvétele jelentős mértékben megnő.

Esszenciális zsírsavakban gazdag.

Az energiaszállító árpa- és kukoricapelyhek úgy mint a máriatövisolaj ösztönzőleg hatnak a lovak anyagcseréjére a fehérje háztartásuk megterhelése nélkül. A napraforgómagok szerkezetileg kötött növényi olajokat, lecitint és másodlagos növényi anyagokat biztosítanak. 

Az emésztőrendszer tehermentesítése.

A soványabb lovak esetében jó eredményeket lehet elérni az anyagcsere folyamatok optimizálásával. A termék használatával a ló gyorsabban és egyenletesebben hízik. 

Az optimális hatás eléréséhez egy nagyjából 6 hetes felhasználási időt kell biztosítani. Tartósabb használat ajánlott a kólikára hajlamos lovaknál.

A tapasztalatok azt is mutatják, hogy az idegességre hajlamos lovakra is jó hatással van.

Elégedett vásárlók azt nyilatkozták, hogy lovuk a használat óta jelentősen nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. A jobb tápanyag elérhetőséget a takarmányhoz adott élesztőnek köszönhetjük.


Optimális egyensúly


A termék vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem tartalma úgy van kialakítva, hogy már napi 1 kg etetésével lovunk igényei kielégíthetőek.


Előnyök röviden:

-Yea Sacc 1026 élő élesztővel az emésztőrendszer védelmére

-magas B-vitamin tartalom

-Segíti  a hízást vékonyabb lovaknál

-Kólikára hajlamos lovaknak ideális

-Stresszesen evő lovaknak ideális


9 060 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Szili Sándor Barnabás
Eladó e-mail címe:
szilisb@freemail.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/3233513
Mutasd
Cím
Magyarország
Fejér
Mór
8060

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit