Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

Felhasználó további termékei

Lovasoktatót keresünk0 Ft
1239 megtekintés

Olajessimo a kólika megelőzésére

Ír és amerikai tapasztalatok alapján kiválóan alkalmas lovak kólikájának megelőzésére és kivédésére!

Omega-3 a nélkülözhetetlen életfontosságú többszörösen telítetlen zsírsav az „Olajessimo LP” alapja! A humán táplálkozástudományban az utóbbi húsz év egyik legnagyobb áttörése a többszörösen telítetlen zsírsavak (omega-3, omega-6) szerepének tisztázása, és gyakorlati felhasználása volt. Az úgynevezett funkcionális élelmiszerek (igazoltan többlet egészségügyi hatás) forradalmasították a modern élelmiszeripart.

Az eddigiektől eltérően – amikor is a takarmányozási ismereteken is alapuló táplálkozástudomány volt jellemző – az utóbbi időkben a humán kutatásból származó, a többszörösen telítetlen zsírsavakkal foglalkozó tudományág hat a takarmányozásra. Az Omega-3 zsírsavak ismert hatásai –koleszterin, illetve triglicerid színt csökkentés, allergia enyhítő hatás, ízületi gyulladások és kopások enyhítése, koncentráció növelő hatás, plakk képzés megelőzése, inzulin hatás fokozása mellett, a telítetlen olajsavakkal együtt kifejezetten jó eredményeket értek el lovaknál a kólika kialakulásának kivédésében és gyógyításában (emésztés javítása, bélsárpangás megelőzése) továbbá szőrproblémák és pata betegségek megelőzésénél és gyógyításában. Kutyáknál, macskáknál artrózisos kórképek megelőzésében és gyógyításában, szőr problémáknál alkalmazható. Fokozza az ellenálló képességet!

Az egygyomrú állatoknál ismert Liebig-féle maximum-minimum törvény értelmében,– amikor is mindig az optimális ellátottságtól eltérő legkisebb mennyiségű életfontosságú tápanyag limitál (aminósavak, zsírsavak, stb.) az egyre kevesebb és rossz arányban bevitt omega-3 – omega-6 zsírsavaknak igen fontos szerep jut. Ez a felismerés vezette az Europharma Kft. fejlesztőit, hogy az „Olajessimo LP” finomított növényi olajkeveréket lovaknál, kutyáknál és macskáknál is alkalmazzák.

Alkalmazása egyszerű: lovaknál abraktakarmányba, kutyáknál, macskáknál a tápba keverjük a szükséges mennyiségű olajat. Az olaj íze, illata miatt az állatok kifejezetten szívesen fogyasztják.

Alkalmazása lovaknál: 15-20 ml/ 100 testtömeg kg /nap-----30-40 napon keresztül
Kutyáknál: 5-10 ml/ 10 testtömeg kg /nap-----20-30 napon keresztül
Macskáknál: 50-10 ml/5 testtömeg kg /nap------20-30 napon keresztül

Javallatok:

Ló: megelőzés és kezelés: kólika, szőrváltás, pata és ínbetegségek, ízületi problémák
Kutya: artrózis, gyomor és bélpangás, szőr és bőr problémák
Macska: artrózis, bélpangás, ízületi problémák, szőr és bőr problémák

Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tartandó.
Lejárati idő: a gyártástól számított 6 hónap.

Forgalmazza:
Bellandor Kft.
Cím: 2071 Páty, Jenei dűlő 020/54 Hrsz.
e-mail: info.bellandor@gmail.com
tel.: 06-30-937 - 7941

Ár nélkül

Eladó adatai

Eladó e-mail címe:
info.bellandor@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/9377941
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Páty
HRSZ 20/54
2071

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés