A Virbac termékeket keresd állatorvosodnál

  • Állapot: Új

A Virbac termékskáláján lovak kezelésére szolgáló gyógyszerek és féreghajtó készítmények találhatók. A Virbac minőségi, hatékony és kényelmesen alkalmazható termékeit keresd állatorvosodnál!

Virbac - 40 éves nemzetközi tapasztalat

A Virbac nem egy humán gyógyszereket előállító vállalat állatgyógyászati részlege. Kutatásai, fejlesztései kizárólag a haszonállatok és a kedvtelésből tartott állatok számára célzottan alkalmas készítmények kifejlesztésére irányulnak.

Az elmúlt 40 évben a Virbac elismert szakértővé vált az állatgyógyászatban. Az állatorvosok, állattenyésztésben dolgozók és állattartók számára készült termékei és szolgáltatásai a minőséget és a hatékonyságot ötvözik a kényelemmel.

Mind kedvtelésből tartott állatok, mind haszonállatok részére széles termékpalettát kínál a gyógyítás és betegségmegelőzés területén. A Virbac állatorvosi vényköteles gyógyszerei között megtalálhatók a különböző kiszerelésű korszerű antibiotikumok, parazitaellenes szerek, a legújabb generációs fájdalomcsillapítók, valamint hormonkészítmények is.

A Virbac gyógyhatású készítményei között ásványianyag kiegészítők, a kisállat fül- és fogápolási termékek, ízületregenerálók és gyógysamponok állnak az állattartók rendelkezésére. 

A Virbac termékeket keresd állatorvosodnál!

Virbac Hungary Kft.
Dr. Csomán Ákos, képviselet vezető
Tel.: +36 70 338-7177
akos.csoman@virbac.hu
www.virbac.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés