Digitális röntgen - Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.

Pontos, kiváló minőségű röntgen felvételek másodperceken belül.

Az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. úttörőként kezdte el használni a mobil digitális röntgentechnikát 2005-ben, ami lehetővé teszi, hogy az állatorvos a röntgenfelvétel helyszínén az expozíció után egy perccel már tökéletes minőségben, csökkentett sugárterheléssel láthassa a felvétel eredményét. Azóta több ezer röntgenfelvételt készítettek a technológia segítségével.

2013-ban beüzemelték korunk egyik legmodernebb, leginnovatívabb és legszebb direkt digitális rendszerét.A VetZ GmbH által kifejlesztett rendszer teljes mértékben vezeték nélküli, megkönnyítve, meggyorsítva (5 másodperc/kép!) és biztonságosabbá téve a rendszerrel folytatott munkát.

Az elkészült röntgenképek kiváló minősége hatalmas segítséget ad az alapos diagnosztikai munkához. A felvételek néhány másodperc múlva már láthatóak a monitoron, valamint az alkalmazott szoftver képes arra, hogy egy képen jelenítse meg egyszerre a lágyszövet és a csont röntgenképét is, így elképesztően jó minőségű és nagyon jól értékelhető kép látható a vizsgált területről.

A röntgenképek küldése egyszerű, gyors és biztonságos. A technológiát az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. immár másfél éve használja teljes megelégedéssel, ez idő alatt több ezer röntgenképet készítettek.

A szoftver előnye, hogy a szervereken tárolt adatbázisba az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. munkatársai nem csak a vizsgáló helyiségekben, hanem távoli hozzáféréssel, akár tableten, akár mobiltelefonon keresztül bárhonnan bele tudnak tekinteni, képeket tudnak értékelni illetve küldeni.

Elérhetőségek:
+36 30 332-7888 és +36 30 333-7888

logyogyasz@logyogyasz.hu
www.logyogyasz.hu

dr. Szeghő Zsolt, állatorvos: logyogyasz@logyogyasz.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés