Ambrus Acélszerkezet

3021 Lőrinci, Hrsz.: 050/15.
+36 20 378-3660
+36 20 378-3610
Fizetési módok:
  • utalás
Szállítási módok:
  • személyes átvétel

Forgalmazott márkák

ambrus-acel
Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok gyártása

Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok gyártásaÁr nélkül

Heves megyében, Lőrinci Ipartelepen, 1000m² lakatos üzemünkben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártunk és szerelünk. 2011-ben az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak Magyarországi Operatív Program támogatási... RészletekAmbrus Acélszerkezet
Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok tervezése

Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok tervezéseÁr nélkül

Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadás, pályázatírás és tervezés területén egyaránt, s maximálisan próbáljuk megteremteni az igények, a lehetőségek, valamint a gazdaságosság összhangját. Modern műszaki... RészletekAmbrus Acélszerkezet
Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok kivitelezése

Ambrus Acél: fedeles lovardák, csarnokok kivitelezéseÁr nélkül

A kivitelezési feladatokat jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező saját csapatunkkal végezzük, szükség esetén jól bevált alvállalkozónk segítségét is igénybe véve. Tervezés - Gyártás - Kivitelezés Elérhetőség:... RészletekAmbrus Acélszerkezet

AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Olyan céget keresel, amely a Te egyéni igényeid szerint készíti el fedeles lovardádat, könnyűszerkezetes csarnokodat, raktár-, üzem- vagy mezőgazdasági épületedet? MEGTALÁLTAD!

Az AMBRUS Acél filozófiája: a megrendelő egyedi igényének magas színvonalú, gyors kielégítése, mindezt első osztályú anyagokból, korrekt áron, a megállapodott határidővel.

Akár csak az acélszerkezetet szeretnéd megvásárolni, akár komplett kivitelezést szeretnél, az Ambrus Acél Kft. több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal és számtalan referenciával áll rendelkezésedre.

AMBRUS Acél referenciák képekben >>


Bemutatkozik az AMBRUS Acél

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységek során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartják a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

A cég saját tulajdonú telephelyén, Lőrinciben egy 1000 m2-es gyártóüzemben 20 fő állandó alkalmazottal áll a vevők rendelkezésére, a megrendelt egyedi acélszerkezetek határidőre való legyártásához. Állandó beszállítóikkal több éves jó kapcsolatban vannak, ami lehetővé teszi az alapanyagok gyors és zökkenőmentes megrendelését. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból a szakképesített hegesztők gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállalják az épületek teljeskörű kivitelezését is. Állandó szerelőcsapatuk mellett szükség esetén megbízható, jól bevált alvállalkozókat is bevonnak.

Az Új Széchényi terv keretében vissza nem térítendő támogatást nyert az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2011-ben sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja keretében meghirdetett „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson. Pályázatával 74 737 575 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, mellyel a lőrinci fióktelep telephelyfejlesztése valósult meg. A projekt összköltsége nettó 149 478 918 Ft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. székhelye Pest megyében, Kartal, illetve a megvalósítás helye a cég fióktelepen, Lőrinciben található. Hivatalos képviselője Ambrus Károly. 

A cég 2003. évben alakult. Ezt megelőzően a vezetőség már 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozás területén. Kezdetben, alvállalkozásban különféle szakipari munkákat végeztek, majd saját tulajdonú ingatlanokon társasházak, sorházak, különálló családi házak építése lett a főtevékenységük. Heves megyében, Lőrinci Ipartelepen 1000 m² lakatos üzemükben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártanak és szerelnek. Az ingatlanpiac hanyatlása után erőforrásaikat az acélszerkezet gyártás-szerelés és csarnoképítés ágazatba csoportosították.

A projekt keretén belül egy 1350 m2 alapterületű gyártócsarnok került megépítésre. A beruházásnak köszönhetően lehetővé válik csarnoképítésnél alkalmazott fémszerkezeti gyártási technológia, acélszerkezet gyártására. A csarnokszerkezetek alapanyaga euro szelvény, amelynek súlya jóval nagyobb, mint a rácsos szerkezetű acéltakaróké. Az euro szelvények mozgatása kézi erővel nem megoldható. Szükségessé vált a gyártáshoz egy nagyobb alapterületű csarnok, ami targonca használatra és esetleges darupálya kiépítésre is alkalmas. 

A cég fejlődési lehetőséget lát az acélszerkezetű épületelem gyártás területén. Fő céljuk a folyamatosan bővülő megrendelői igények teljes körű kielégítése a megfelelő határidőn belül történő kiszolgálása a legmagasabb minőségben. Céljaik között szerepel a munkahelyteremtés, valamint az árbevétel növekedés is.

Az AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. dinamikus csapata segítségével megvalósíthatja a legegyénibb méretű, elképzelésű beruházást is. Nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártják le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterük, gyors és szakképzett csapatuk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. Amennyiben igény van rá, vállalják a komplett kivitelezést is.

Az AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. munkatársai:

Tervezés,
kivitelezés: 

AMBRUS Ádám
Telefon: +36 20 378 3610
E-mail: ambrus.adam@ambrus-acel.hu
Irodavezető: 
AMBRUS Károlyné
Tel.: +36 20 378 3511,
Fax: +36 37 588 161
E-mail: ambrus@ambrus-acel.hu
Értékesítés:
AMBRUS Bálint
Telefon: +36 20 378 3660
E-mail: ambrus.balint@ambrus-acel.hu
 

Ambrus Acélszerkezet

Cím:
3021 Lőrinci, Hrsz.: 050/15.
Térkép
Telefonszám:
+36 20 378- 3660

Nyitvatartás:

Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
Ambrus Acélszerkezet
Kiválasztott termékek:
    Kinyit