Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

139 megtekintés

Autentikus heves megyei, lótartásra alkalmas ingatlan Bátorban eladó

  • Márka:

A jövő,tradíciókat is tisztelő ingatlana!

Igazikülönlegességet kínálunk, 2 hektár földterülettel együtt! Egerhez közel a Hevesmegyei Bátorban, egy a Bükk a Mátra hegység valamint patakok találkozásánálfekvő településen, a Salvus vizet is nyújtó Bükkszéki termálfürdőszomszédságában. A jó közösséggel, barátságos lakos összetétellel, jóközbiztonsággal rendelkező településen most is folyik több új építés, az ürestelkek iránt folyamatosan növekszik a kereslet.

A ház 2000-benautentikus stílusban, dupla rétegű vázkerámia téglából épült, nagyodafigyeléssel, igényesen kivitelezve. Nádfedeles, két szintes, 198 nm-es, 6szobás, összközműves, modern gépészettel valamint cserép és tömeg kályhával egyarántrendelkezik. A ház teljes egészében kifűthető fával is, gáz használata nélkül.A tűzifa a környező erdők révén bőségesen rendelkezésre áll és hosszú távonakár a saját területen is megtermelhető. A ház állapota jó, egy tisztaságifestés után azonnal költözhető.

A családiház 21719 nm föld és telekterülettel, nagy tornáccal és rendelkezik, gyönyörű akilátás a környező hegyekre.

Azingatlanon most is található néhány kisebb, háztáji gazdálkodás támogatásáraalkalmas épület. További fejlesztésekkel a műszaki adottságok alapján azingatlan passzív házzá alakítható, ahol önellátást célzó háztáji gazdálkodásfolyhat. Az ingatlan olyan farmgazdasággá fejleszthető, ami nem egy településhatárán túl messze, hanem a szomszédok zavarása nélkül a település szervesegységébe tartozik. Befektetési szempontból nagyon fontos, hogy a jövőbenfolyamatosan fog növekedni a kereslet a jó adottságú, jó infrastruktúrájú vidékiterületek ingatlanai felé.

A ház a településszélén helyezkedik el a hozzá tartozó terület bővíthető. Lovastanyakialakítására kiválóan alkalmas. Kiemelkedően jók a terepadottságok, közel vana szilvásáradi lovasközpont, a környéken élénk a lovasélet, így a lovaglásbármely szakága ideális körülmények között művelhető.

A ház másikfejlesztési lehetősége-akár összekapcsolva a lovasturizmussal- a csodálatosfekvés és adottságok alapján, a vendéglátás. Olyan, akár céges rendezvényektartására is alkalmas szálláshely alakítható ki, amely az egyre népszerűbbtermészetközeli szálláshelyek gyöngyszeme lehet. Ezt erősíti Eger és Bükkszékközelsége. Az ingatlan megvásárlásával egy átlagos budapesti lakás áráért egygenerációkon átnyúló természetközeli értéket teremthet, amibe azonnalbeköltözhet vagy kisebb fejlesztéssel elkezdheti az üzleti hasznosítását.Autóval Bükkszék 13,1, Eger és az autópálya 17,6 km-re fekszik. A tömegközlekedésjó, Eger központja busszal kb. 27 percnyi út, sűrűn járnak a buszok, így a gyerekekis kényelmesen tudnak iskolába járni. Eger közelsége révén a nagyváros mindenszolgáltatása kényelmesen elérhető.

Jó szívvelajánljuk vidékre költöző családoknak, lovasoknak, gazdálkodóknak, falusiturizmusban gondolkodó befektetőknek.

Érdeklődni; +36 20 5777673

77 900 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Lengyel Zsolt
Eladó e-mail címe:
lengyel.zsolt.mihaly@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Heves
Bátor
Béke utca 21
3336

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit