Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

93 megtekintés

Gyönyörű lovas birtok eladó

  • Márka:

Gyönyörű lovas családi birtok eladó!

Gödöllő szomszédságában Szadán a Margitán nagyon szép helyen,csodálatos újszerű állapotban lévő 158nm-es egyszintes családi ház, 4235nm-es telken eladó.
A ház 2007-ben épült 44-es Porotherm téglából,minőségi építőanyagok, és gyönyörű barátságos hangulatot adó csodás faanyagok felhasználásával.
Belépve az ingatlanba egy szép tágas előszoba fogadja az érkezőt,napfényes szép étkező,pazar nappali,és egy nagy gépesített konyha,ahol egy működő retró sparhelt is található.Központi helyen egy gyönyörű cserépkályha szolgáltatja a kellemes hangulatot,és meleget télen ha olyan kedvünk van.
A konyha mellett helyezkedik el egy kamra,ahonnan a boltíves téglás,homokos pince található.
Három szép különnyíló hálószoba, a legnagyobb szobából nyílik az egyik nagy kádas,zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel,illetve itt találunk egy másik barátságos cserépkályhát.
De van még egy szép zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.
A nappaliból,és étkezőből egy mesés terasz érhető el ahol gyönyörködhetünk a csodás kertben,illatozó virágokban,és évezhetjük a csendet,és nyugalmat.

Az ingatlanban minőségi hideg és melegburkolatok, kőris svédpadló kerültek beépítésre
Nyílászárók fából készültek borovi fenyőből, ablakok hőszigeteltek, redőnyözöttek, minden helyiségben legalább 1 szúnyoghálóval is ellátott.

A fafödém fenyőgerendákon nyugvó kőrisfa pallókkal burkolt, rajta hőtükör fólia, párazáró fólia, 2*15 cm kőzetgyapot, párazáró fólia, majd OSB lap.

Az ingatlan fűtése gázcirkóval megoldott, köves helyiségekben padlófűtés került kiépítésre, többi helyiségben radiátorok szolgáltatják a meleget. A kettő cserépkályhával bővül a fűtési opció.
A házban 4 kémény van.
A főépületen kívül még 160 négyzetméter került beépítésre, sütögető kemencével, műhely, nyerges, tároló helyiség, szénatároló,mely szintén nagyon kultúrált,minőségi építésű.
A melléképület nagy része jelenleg két csodálatos lovacskának ad otthont,és az ő eledelüknek,de természetesen bármi más felhasználási lehetőségre van mód.
A bejárati kapu automata. Gépkocsi tárolása dupla méretű fedett gépkocsi beállóban biztosított ,akár zárt garázzsá is alakítható.

A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik, automata öntözőrendszer került kiépítésre hidrofor és puffertartály.

Az ingatlanban 3 fázisú ipari áram is van
Esővíz tárolás szikkasztóval.

Melegviz előállítása napkollektorral is lehetséges.

A futóistállóban önetető, önitató található, a nagy méretű tárolókban az állatok takarmányának bőven van helye. A kiépített karámon belüli terület nagy, akár több állat is elféhet kényelmese,ha az új tulajdonos esetleg ebben gondolkodik.

Az ingatlan riasztóval védett. telek körbekerített.

Amennyiben felkeltette érdeklődését,jöjjön nézze meg,és legyen az Öné és családjáé.

Keressen bizalommal.

215 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Földesi Zoltánné
Eladó e-mail címe:
foldesi.maria@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Tóalmás
2252

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés