Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

513 megtekintés

Szinte új családi ház, lótartásra alkalmas területen eladó

  • Márka:

A családi ház  2020 ban épült, készpanelos ház, melyet a Rábatamási HD System Natural Kft. épített. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a gyárban megépítették a ház szerkezetét-paneljeit, a helyszinen 1 nap alatt összeépítették és tető alá is került, vagyis 1 percet sem ázott!  Azután végezték a belső szereléseket, gondolok itt még szigetelésre, villany, vízvezetékekre stb.  Bruttó 95 nm, plussz a terasz és az ugynevezett spajztároló, ami a teraszról nyílik.  

A ház tartalmaz előszobát innen nyíló wc-t,  két szobát, egyikhez gardrób is tartozik, nappalit-konyhát-étkezőt egy légtérben, tusolós fürdőszobát természetesen wc-vel,  valamint a konyhai részen egy pici spájzot, és persze egy nagy teraszt.  A házban 3 rétegű ablakok vannak alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval. A terszra tolóajtón keresztül juthatunk, ahonnét az egész telket belátni, természetesen elektromos redőny van rajta.  Fűtése 3 féle módon is  megoldott. Padlófűtés minden helységben, elektromos kazánnal. Valamint egy kályha a nappaliban, mely befűti az egész házat,  és persze inverteres, hűtő-fűtő klíma. 

Az ingatlanban gáz bevezetve nincsen. De 3x32 Amper kiépítve.

A konyha gépesített, és a bejárat elektromos kapuval ellátott!  Napelemnek előkészítve a ház elektromos csatlakozása. Az udvarban még található egy tároló , szerszámoknak, gépeknek. 

A területen leghátul termő gyümölcsfák vannak, köztük cseresznye, meggy, szilva, alma. A telek parkosított és körebe kerített. A ház rezsije nagyon alacsony!  A zalaegerszegi Aquacity és termál fürdő 300 méterre található!


A terület 2700 nm sok mindenre alkalmas, kertészkedésre, állattartásra, pl. kutya tenyésztésre is!

Korábban 2 ló legelészett rajta, így van beálló, szénatároló, trágya elhelyezése is megoldott. Hobbi lovas helynek is teljes mértékben megfelel.

71 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Pinczés Éva
Eladó e-mail címe:
pinczes.e@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/4119526
Mutasd
Cím
Magyarország
Zala
Zalaegerszeg
8900

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés