Clean Horse: Lótakaró mosás és javítás

Lótakaró mosás és javítás

Lótakarók, textil alapú felszerelések (nyeregalátét, lábvédő, fásli) mosása, javítása. A téli időszakban is aktív,  "dolgozó" lovak szakszerű ápolásához elengedhetetlen a lovak folyamatos takarása, különböző vastagságú, összetételű anyagból készült takarókkal. Ezek a takarók elkoszolódva a kórokozók melegágyai lehetnek, hamar kialakulhat a velük érintkező bőrfelületen gombás fertőzés, vagy bőrbetegség.

Tisztításuk nagy gondot jelent, hiszen senki sem rakja be szívesen otthoni mosógépébe a nehéz, lószőrrel teli alátéteket. A lótakarók esetében pedig méretük miatt esélyünk sincs arra, hogy egy átlagos háztartási mosógépbe be tudjuk tenni. A kézi mosás nagyon fárasztó és télen ipari méretű szárítógép nélkül gyakorlatilag lehetetlen megszárítani.

A koszos, szőrrel teli, megkeményedett nyeregalátét szőrkopáshoz, később feltöréshez, vagy eleven sebhez vezethet közvetlenül a nyereg alatt, ami hosszas kényszerpihenő eredményez.

Ezenkívül meg kell említeni, hogy a lovak sajnos gyakran tesznek kárt "ruháikban" egy-egy kiadós hempergés, vagy vakarózás során, ezeket a szakadásokat, fesléseket, folytonossági hiányokat mosás után tiszta állapotukban egy varrógép és speciális tű, cérna segítségével  könnyen meg lehet javítani.

Azt hiszem nem mi vagyunk az egyetlenek, akik álltunk már tanácstalanul tavasszal a lótakarók mellett és nem tudtuk hogyan is tudnánk kimosni és eltenni őket, a tisztítóban pedig természetesen nagyon csúnyán néztek a lószagú csomagra – mielőtt megmondták, hogy nem vállalják el…

Innen az ötlet a lótakaró-mosodára és hogy megkönnyítsük a tulajdonosok dolgát elmegyünk mi a takarókért, egyenesen az istállóból hozzuk el a koszos és oda is visszük vissza a tiszta holmikat.

Árlista:

- Téli takaró mosás – 2 500 Ft
- Átmeneti takaró mosás – 2 300 Ft
- Polár takaró mosás – 1 700 Ft
- Nyeregalátét mosás - 600 Ft
- Kamásli szett (4db) mosás – 1 000 Ft
- Fásli, fáslialátét, apróságok mosás – 100 Ft/db
- Javítás: 500-3 000 Ft között

Elérhetőségek:
www.cleanhorse.hu
06 30 535 1462
cleanhorse@hotmail.com

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés