Clean Horse: Versenyfotó

Versenyfotó

Fotószolgáltatás a lovasversenyek felkapott része minden szakágban, viszont erősen érződik a mi régiónkban, hogy ,,kiesünk”. Míg a dunántúli versenyeken, lovasrendezvényeken minden alkalommal van lehetősége a résztvevőknek (versenyzőknek, szülőknek, tulajdonosoknak, …)  a nap végén képet vásárolni magukról, vagy a lovukról, a mi régiónkban erre nincs lehetőség.

Lehet szó területi kis versenyekről, vagy nagyobb lovasrendezvényekről ez a szolgáltatás nálunk nem elérhető. Helyesebben nem volt elérhető eddig. Segítőnkkel Ajtay Julcsival a jövőben minden olyan rendezvényre szívesen elmegyünk ahol a rendező megfelelő  körülményeket biztosít (áram, asztal) a fotós-sarok kialakítására.

Bemutatkozik Ajtay Júlia, a Clean Horse hivatalos versenyfotósa

Ajtay Júlia vagyok, 1994. december 3-án születtem Miskolcon. A lovakkal már egész kicsi koromban megismerkedtem, alig lehettem 2 éves. A kezdeti szeretet az évek során szenvedéllyé alakult át. A fotózás mindaddig háttérben maradt, amíg ki nem derült, hogy évekre abba kell hagynom a lovaglást egy gerincprobléma miatt. E sajnálatos eset következtében - és mivel továbbra is szerettem volna a díjugratás közelében maradni - fotósként egyre többet kezdtem látogatni a közeli versenyeket.

Kezdetben csak besegítettem a Clean Horse csapatának a versenyek fotózása során, majd érettségi után  alkalmazott fotográfus képesítést szerztem. Így a szenvedélyem lett egyben a munkám. Hivatásos fotósként a korábbi években és a tanulmányaim során megszerzett gyakorlatot és tapasztalatokat remekül tudtam kamatoztatni a lovas képek elkészítése során. 2015-ben a Clean Horse hivatalos fotósaként versenyfotókat készítek minden olyan megmérettetésről, ahová a Clean Horse lovasbolt kitelepül.

Ha szeretnél magadról és lovadról kiváLÓ versenyfotókat, keresd Ajtay Júliát a Clan Horse-nál:

http://cleanhorse.hu/versenyfoto/
cleanhorse@hotmail.com
+36 30 535-1462
+36 30 616-0198

Tovább Ajtay Júlia Lovasok.hu-s bemutatkozó oldalára:
http://www.lovasok.hu/index.php?i=95217

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés