Pályázatírás a Pannonexpert Kft.-vel

Érdemes időben felkészülni az új pályázati ciklusra, hiszen nagy összegű mezőgazdasági és a lovas iparágat érintő pályázatokat hirdetnek meg. A PannonExpert szakértői segítenek: a lovas szakmai és mérnöki tudást ötvöző, jól átgondolt tervezéssel jelentős költségmegtakarítás érhető el.

Rendszerint a rövid beadási határidővel kiírt pályázatokon a sikeres részvétel egyik kulcsa, a jól előkészített pályázati anyag. Legyen szó Istálló bővítéséről, új jártatóról, lovarda talajának cseréjéről vagy új szálláshelyekről esetleg új birtokközpont építéséről a pályázat kiírásának pillanatában kész tervekkel, költségvetéssel, és sok esetben már érvényes építési engedéllyel kell rendelkezned ahhoz, hogy az elsők között adhasd be pályázatodat, és bekerülj azon kevesek közé, akik megkaphatják a támogatást.

Bármilyen lovas, mezőgazdasági vagy civil létesítményben is gondolkozol a PannonExpert szakértői örömmel állnak a rendelkezésedre a terület kiválasztásától a tervezésen át a létesítmény átadásáig. Cégünk az OTTO-Sport  Hivatalos Magyarországi Képviseleteként 17 lovaspálya építésénél működött közre. Az elmúlt 10 évben több mint 80 épülettervezésénél, kivitelezésénél nyújtottunk szakértő segítséget. A több évtizedes lovas múltnak és a szakmai tapasztalatnak köszönhetően a 2014-es évben 8 lovas létesítményhez kapcsolódó tervezési munkát nyert el a cég.

Amennyiben egy költségtakarékos kis magán lovastanyát szeretnél építeni, vagy egy professzionális versenysportot kiszolgáló létesítményt, mi megbízható megoldásokkal, segítőkész hozzáállással vár a Pannonexpert Kft.

A lovas szakmai és mérnöki tudást ötvöző, jól átgondolt tervezéssel jelentős költségmegtakarítás érhető el. Ne hagyd utolsó pillanatra a tervezési munkát, gondolkozz, tervezz együtt időben előre a Pannonexpert Kft. segítségével!

Küldd el árajánlatkérésedet az info@pannonexpert.hu címre, vagy keresd a Pannonexpert Kft.-t személyesen az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:

Tasnádi Gábor
tel.: +36 20 9249489
e-mail.: gtasnadi@pannonexpert.hu
Weboldal: http://www.pannonexpert.hu/

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés