Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

454 megtekintés

Szabályozott száraz NaCl sóterápia nemcsak embereknek, de lovaknak is!

                     HaloSet ver. 2.2.1.

MI IS AZ A HALOSET ver. 2.2.1. ÉS MIT CSINÁL?

 1.  A száraz só aeroszol sok funkcióval rendelkezőkompakt generátora már a dobozból kivehető, könnyen telepíthető és működtethető.
 2.   HaloSet ver.2.2.1. aktív száraz NaCl sóaeroszolt állít elő, amely teljes mérték-ben megfelel a Controlled Halotherapy követelményeinek. Légtérfogati teljesít-ménye és a légcsere sebessége alapján, a sószobában 1-20 mg/m³ tartományban tartja a száraz NaCl sóaeroszol koncentrációját.
 3. HaloSet ver.2.2.1.beépített, automatikus sóadagolóval rendelkezik,amelyet naponta csak egyszer kell sóval feltölteni. Tárolókapacitása elegendő az egész napon át folytatott, sóterápiás szeánszok megtartásához.
 4.  HaloSet ver.2.2.1. új firmware-je többféle lehetőséget kínál: jól bevált, előre beállított alkalmazási programok kiválasztása, egyedi felhasználói programok létrehozása, szeánsz-paraméterek kézi bevitele, valamint egy új, dinamikus koncentrációs profilú program bevezetési lehetősége.
 5.  HaloSet ver.2.2.1.nem igényel költséges átalakítást a szellőztető rendszeren, mivel gyakorlatilag bármilyen rendelkezésre álló, 6-60 m³közötti légterű helyiségben elhelyezheti, hogy páciensei élvezhessék a sóterápia minden előnyét.
 6.  A HaloSet ver.2.2.1. a hatékonyság, a megbízhatóság, a minőség és a támogatás, szilárd alapja a sógenerátorok kutatása és tervezése terén szerzett 30 éves tapasztalatunknak köszönhetően.

Hogyan működik a HaloSet ver.2.2.1?

A bekapcsolás után, a sógenerátor 10 másodpercig öntesztet és kapcsolódási ellenőr-zést végez. Ezt követően megtörténik a HaloGrinder™sóadagoló tartályban tárolt sóval való feltöltésének folyamata.

A száraz sóaeroszol (DSA)előállítása a sógenerátor HaloGrinder™ sóőrlőjében kezdődik, amely a sószemcséket mikron méretű részecskékre bontja. Az őrlés után, a mikronizált só az impaktorba kerül, ahol a kisebb sószemcsék elkülönülnek a nagyobbaktól. A következő szakaszban, a megfelelő méretű sórészecskéket a sógenerátor ventilátorából kiáramló levegő magával ragadja és kisodorja a készülékből, miközben a legtöbb nagyobb méretűt bent hagyja. A sóaeroszol keveréket a beépített ventilátor juttatja be a sószobába, kialakít-va a DSA-környezetet. Sok éves tapasztalatunk felhasználásával lehetővé vált, hogy a HaloGrinder speciális működési algoritmusával, előre beállított, száraz NaCl sóaeroszol koncentrációszintet állítsunk elő, egy adott térfogatú helyiségben. A felhasználó megad-hatja a helyiség térfogatát 6-60 m³-ig,1 m³-es lépésekkel, valamint a levegő keringtetési értékét (ha szükséges) a helyiségben 6-60 m³/ó-ig, 1m³/ó lépésekkel.

Halomed készüléke egy speciális műveleti algoritmus segítségével biztosítja a sószo-bában a kívánt sóaeroszol koncentrációt, amely a DSA generálás paramétereit a sószoba térfogatának és levegő keringésének ismert értékéhez igazítja.Számos teszt bizonyítot-ta, hogy a HaloControl 2.0 rendszer több mint 90%-os aeroszol összetétel és –sókoncentráció egyezést ér el a HaloControl 1.0 rendszerhez képest, amely a DSA koncentrációt mérő szenzort használ.    

A készüléket a következő, sóra vonatkozó előírások betar-tása melletti használatra tervezték:

 • a só nem tartalmazhat 1.2 mm-nél nagyobb sószemcséket;
 • a só lehetőleg feleljen meg a VIII. sz., vagy magasabb,Európai Gyógyszer-könyv vagy aUnited States Pharmacopeia/NationalFormulary”

 • , amegnövelt  magnézium-,  kálcium-, kálium-, jód-, festék-,agyagtartalmú- (Holt tengeri-, vagy bármilyen más tengeri-,himalájai-,) ill. összetapadás elleni adalékot tartalmazó- (közönsé-ges,asztali-, fehér,-) sók használata;                             

A sógenerátor, a leghatékonyabban a következőfeltételek mellett működik a sószobai relatív nedvességtartalom nem haladja meg a 40-60%-ot;

°közötti;

ek max. mérke meg kell hogy feleljen, az adott sószoba max. légtérfogatának

  szerint.  

Száraz sóaeroszol-koncentráció szabályzás

A száraz NaCl sóaeroszol előállításának automatikus beállítása a helyiség térfogatának és a levegő keringési értékének megfelelően.

·  A sógenerátort sík felületen kell elhelyezni: asztalon, polcon, padon, vagy szék alatt.

Könnyű karbantarthatóság

·  Könnyű hozzáférés minden karbantartást igénylő alkatrészhez.

·  A Könnyű működtetés

Egyszerű, felhasználóbarát felület.

Alacsony sófelhasználás

·   Körülbelül 130 ml naponta. Általában az automata sóadagolót csak naponta egyszer kell feltölteni.

Alacsony fogyasztás

Üzemeléskor:

·   Megy a sóőrlő:                      max. 36 W;

Biztonsági rendszer

·  Működési és kapcsolódási teszt a szeánsz előtt és alatt.

·  A készülék alkatrészei rögzítettségének ellenőrzése.

Kis súly

Súly: 5 kg (a tárával együtt)

Kompakt készülékméret

Sógenerátor: 290 mm x 230 mm x 240 mm

Gyártói garancia

24 hónap (két év) Európában, a megvásárlástól számítva, 12 hónap (egy év) a Világ többi részén.


A GYÁRTÓ ÁLTAL SPECIFIKÁLT ADATOK

 

Ár nélkül

Eladó adatai

Eladó neve: Rozsnyai Andras
Eladó e-mail címe:
halomed.hungary@szarazsoterapia.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/9340370
Mutasd
Cím
Magyarország
Budapest
III. kerület
Lajos u. 47/A
1036

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit
  Hiba bejelentés