Fornells S.A. műanyag biztonsági korlát lovaspályákhoz

  • Állapot: Új
  • Anyag: műanyag
  • Típus: korlát
  • A francia Fornells S.A. cég már 40 éves múltra tekint vissza a lovaspálya korlátok terén, ami kiemelkedő nemcsak európai, de világviszonylatban is.

    A termékek között megtalálhatóak:
    - a lóversenypályák korlátai;
    - a nézőteret leválasztó kordonok;
    - az indítókapuk;
    - és a karámkorlátok is - de a felsorolás itt még közel sem ér véget.

    A francia gyártó mind a professzionális versenypályák, mind a magánlovardák technológiai igényeinek kielégítésére fel van készülve.

    A megerősített biztonsági korlát 3 legfontosabb tulajdonsága:

    - a korlát profilja belülről bordázott, nagy anyag sűrűségű;
    - megerősített csatlakoztatási pontok találhatóak a korlátok hossztengelyén;
    - stabil, öntött tartószerkezetek a korlát és az oszlop között.

    A termék legutóbbi fejlesztési újdonsága a megnövelt élettartamú anyaghasználat, amely a korlát teljes életciklusa során nagyobb biztonságot és tartósabb UV védelmet jelent – akár egyedi színekben is kérhető.

    A korlát különleges profiljának köszönhetően rendkívül erős mégis rugalmas, ami a nagy sebességgel történő ütközéseket elnyeli és elvezeti, ezáltal növelve a ló és lovasa biztonságát, elősegíti az esetleges sérülések elkerülését.

    Rögzítése többféleképpen (fix erősített műanyag-, acélcsővel vagy áthelyezhető T-oszloppal, avagy az egyedi fejlesztésű összecsukódó oszloppal) történhet, így az optimális választást az egyedi felhasználás határozza meg.

    Számtalan pozitív tulajdonsága mellett kiemelkedik a korlát gondozásmentessége is. Ezek a korlátok az évek múlásával, az időjárás viszontagságainak való kitettség mellett is folyamatosan ugyanazt a biztonságot nyújtják.

    Nem korhad, nem rohad, ellenáll a napsütés káros hatásainak és eközben nem igényel javítást vagy cserét. Amennyiben valamelyik eleme külső behatás eredményeképpen mégis cserére szorulna, úgy a szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően, az újra összeállított korlát továbbra is a beépítés kori minőséggel és tulajdonsággal bír.

    A PannonExpert Kft., a Fornells S.A. hazai kizárólagos forgalmazója teljes körű lovarda- és lovastechnológiai tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújt az ország egész területén. A 2016-os évtől a PannonExpert Kft. új termékinek forgalmazásával (lovaspálya korlátok, műanyag lambrinok, lovaspálya tükrök) törekszik arra, hogy az OTTO rendszerű lovaspályák környezetét is a legmodernebb lovaspálya berendezési tárgyakkal tudják felszerelni a hazai lovasok.

    Elérhetőségek:

    Tasnádi Gábor
    tel.: +36 20 924-9489
    e-mail.: gtasnadi@pannonexpert.hu
    Weboldal: www.pannonexpert.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés