Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

Gyógynövénytartalmú emésztést, bendőműködést segítő készítmény RUCHAMAX por 1kg

GYÓGYNÖVÉNYTARTALMÚ, EMÉSZTÉST, BENDŐMŰKÖDÉST SEGÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

termék elérhetőség

https://garuda.hu/allatgyogyaszat/haszonallatok/lo/ruchamax-por

A Ruchamax különleges gyógynövények kombinációja, melyek elősegítik az életfontosságú emésztési funkciók helyreállítását és optimalizálását, ezáltal hozzájárul a kezelt állatok általános jó kondíciójához, termelékenységük növeléséhez.

JAVALLAT:

 • Emésztési és bendőműködési zavarokra.
 • Étvágytalan, kimerült, beteg és lábadozó állatnak.
 • A tápanyaghasznosulás fokozására, a termelékenység növelésre természetes módszerekkel.
 • Lábadozási időszakban, vagy kimerült állatok esetén növeli az étvágyat, ezzel lerövidítve a felépülési időt, így alkalmazása javasolt betegség utáni felépülés elősegítésére, vagy nagy fizikai igénybevételnek kitett állatok esetében.

HATÁSMECHANIZMUS:

 • Csökkenti az emésztési rendellenességek előfordulását, természetes módon támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.
 • Fokozza a gyomor-, bendőmozgást, a nyál és más emésztőnedvek, enzimek elválasztását.
 • Segíti az optimális mikroflóra kialakulását a bendőben, a gyomorban és a belekben.
 • Javítja a takarmányban lévő tápanyagok hasznosulását, ezáltal fokozza a teljesítményt.
 • Hozzájárul a bendő ideális pH-jának helyreállításához, az emésztőrendszer hasznos mikroflórájának helyreállításához, ezáltal a teljes-értékű emésztéshez.
 • Elősegíti az emésztőnedvek termelődését, a fermentációs folyamatokat.
 • Elősegíti a cellulóz jobb emészthetőségét.
 • Jobb takarmány-értékesülést (FCR) biztosít.
 • Hozzájárul a termelékenység növeléséhez, a tápanyaghasznosulás támogatásán keresztül a tejhozam fokozását is támogathatja.

ÖSSZETÉTEL: Zingiber officinale, Allium sativum (antibakteriális), Andrographis paniculata, Azadirachta indica, Balanites roxburghii, Centratherum anthelmenticum, Eclipta alba (laxatív), Phyllanthus emblica, Terminalia chebula, Trachyspermum ammi, Trigonella foenum graecum, Swertia chirata, Woodfordia fruticosa, Picrorrhiza kurroa, Acorus calamus, Commiphora mukul, Curcuma longa, Embelia ribes, Gardenia gummifera, Piper longum, Piper nigrum, Tinospora cordifolia, Calotropis procera, Semecarpus anacardium

ALKALMAZÁS: Szájon át, az állatok egyedi takarmányába, vagy szirupba, melaszba keverten nagyobb bólusszá gyúrva alkalmazandó, naponta egy-két alkalommal:

ló: 15 g

(Szarvasmarha, bivaly, ló: 15 g; Borjú, üsző, csikó: 5-7 g; Juh, kecske: 3-5 g, sertés: 3 g/100 ttkg; KISZERELÉS: 15 g, 1 kg)

Gyártó: Ayurvet Ltd. (6th Floor, Sagar Plaza, District Centre, Laxmi Nagar, Vikas Marg, New Delhi-110092, India)

Nyilvántartási szám: 006/1/2010 MgSzH ÁTI

Terméktapasztalat: N. Angéla kecsketartó, Majosháza, legfrissebb tapasztalatai termékeinkkel kapcsolatban: Több gyógynövényes termékünket is próbálta és használja, nagyon szereti őket, még soha nem kaptak gyógyszert kecskéi, pedig van közöttük 6 éves korú is.

Az első termék melyet kipróbált a RUCHAMAX készítményünk volt, mely minden bendő problémára kiváló segítséget nyújtott. Először vízbe próbálta feloldani és elkeverni, majd melasszal keverte össze, golyóvá formázva, de a legjobb alkalmazási mód a kettő ötvözete volt, vagyis vízbe keverve melaszt hozzáadva, folyékonyan. Ebben a formában kecskéi boldogan megitták és felvették a gyógynövényi kombinációt.

A Ruchamax gyógynövényes készítményt hasmenésre is kiválóan tudta alkalmazni, amikor az egyik bak kecskéje valamiből nagyon beevett, a készítmény néhány óra alatt rendbe hozta az emésztését. 

,,Szinte az egész kollekciót vettem már, kiváló tapasztalataim vannak. Nagyon örülök, hogy vannak ezek a termékek. Az ismerőseinknek is mindig ajánlom. Az állatorvosnak is szorgalmazzuk ezek használatát.’’         

7 790 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Garuda Trade Kft.
Eladó e-mail címe:
garuda@garuda.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/1659240
Mutasd
Cím
Magyarország
Budapest
XIII. kerület
Tátra utca 24.
1136

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit
  Hiba bejelentés