Hirdetési Szabályzat

Hirdetési Szabályzat

 
A Hirdetési Szabályzat tartalmazza a Pegazus Online Média Kft. (székhely: 1053 Budapest Ferenciek tere 5.) mint szolgáltató („Szolgáltató”) által üzemeltetett Lovas Piactér hirdetési felületének használatára vonatkozó általános előírásokat.
 
A Hirdető kijelenti, hogy a megadott adatok és a hirdetések tartalma a valóságnak megfelel, és nem sérti harmadik személyek jogait. Egy adott e-mail cím vagy telefonszám csak egy hirdető adatai között szerepelhet. A Hirdető tudomásul veszi, hogy amennyiben az elektronikus regisztrációs űrlapon valótlan adatokat vagy nem a saját adatait adta meg, a Szolgáltató időszakosan vagy véglegesen kizárhatja a szolgáltatásokból.
 
A hirdetések szöveges részében (a leírásban) csak a meghirdetett termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos információk szerepelhetnek. A hirdetések szövegében az általánosan elfogadott netikett irányelvei követendők, kerülendő a csupa nagybetűvel írt hirdetési szöveg és rövid leírás, kivéve, ha az adott szó írásmódja megkívánja (pl. mozaikszavak), valamint kerülendő a speciális karakterek használata (! * / „ stb. ). A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. A hirdetések szövegét és képeit tilos más hirdetőktől másolni, ezeket szerzői jog védi.
 
Az adott alkategóriákba csak azon hirdetések adhatók fel, melyek kapcsolódnak az alkategória elnevezéséhez. A Szolgáltató fenntartja a jogot az ennek nem megfelelő tartalmak törlésére, illetve a hirdetések áthelyezésére. Egy hirdetés csak egyetlen kategóriában jelenhet meg és csak egyetlen terméket / szolgáltatást tartalmazhat. Amennyiben a Hirdető több terméket / szolgáltatást kíván meghirdetni, ezeket külön hirdetésekben teheti meg.
 
A Lovas Piactéren feladott hirdetések 30 napig jelennek meg, utána inaktívvá válnak. Az inaktív hirdetések bármikor újra aktiválhatók. A hirdetések frissítésére tíznaponta van lehetőség. 
 
Duplikált hirdetések: duplikált hirdetésnek akkor nevezzük a hirdetést, ha ugyanaz a regisztrált hirdető ugyanazt a hirdetést többször is hirdeti az adatbázisban. A duplikációk az oldal kezelhetőségét, a Lovas Piactér kínálatának átláthatóságát rontják. Ezért a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a duplikált hirdetéseket törölje. Erről e-mail-ben is értesíti a Hirdetőt. Ez után a Hirdetőnek lehetősége van a hirdetés ismételt feladására. Ha ezt követően ugyanazzal a felhasználói névvel újra duplikált hirdetéseket ad fel, akkor a regisztrációja tiltásra kerül.
 
Lovardai szolgáltatások: A Lovas szolgáltatások kategóriában kizárólag állandó telephellyel nem rendelkező lovasoktatók, edzők, belovaglók, lovasterapeuták hirdethetnek. A Lovas Piactéren lovardai szolgáltatások (lovaglás oktatás, bértartás, lovastábor stb.) hirdetésére nincs lehetőség. Amennyiben lovarda hirdetést szeretne feladni, kérjük tekintse meg megjelenési ajánlatainkat az új Lovarda Keresőben. A Szolgáltató fenntartja a jogot a lovardai szolgáltatásokat tartalmazó hirdetések törlésére. Hasonlóképpen törlésre kerülnek azok a hirdetések is, ahol a Szolgáltató feltételezheti, hogy a hirdető olyan lovarda, vagy állandó telephellyel rendelkező szakember, aki burkoltan lovardai szolgáltatást hirdet.
 
Külföldi munka: A Lovas Piactéren nincs lehetőség külföldi álláshirdetések feladására. A Szolgáltató fenntartja a jogot a külföldi állásokat tartalmazó hirdetések törlésére.
 
Eladó lovak: A Lovas Piactéren nincs lehetőség eladó lovak hirdetésére. A Szolgáltató fenntartja a jogot ezen hirdetések törlésére. Amennyiben eladó lovaát szeretné meghirdetni, kérjük ITT tegye ezt meg.
 
Linkek és webcímek: Tilos másik weboldalra mutató linket elhelyezni a hirdetésben.
 
Adatbázis védelme
A  Lovas Piactéren szereplő minden információ - beleértve az egyes felhasználói hirdetéseket is - szerzői jogi védelem alatt áll, amelynek jogosultja a Pegazus Online Média Kft. Az oldal, valamint a hirdetések bármely elemének másolása, újbóli közzététele a Pegazus Online Média Kft. írásos engedélye nélkül polgári jogi és büntetőjogi felelősséget von maga után.
 
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés