Bögölyragasztó -ecsettel

Forradalmi újítás a bögölyök elleni harcban, a bögölyfogó labda. A piacon jelenleg a legköltséghatékonyabb módszer. Használatát a bögyölyragasztóval együtt javasoljuk, így a védett terület mérete akár 50 méter sugarú kör is lehet (7850 nm). Előnyei: Szuper bögyölyvonzó tulajdonságokkal rendelkezik. Végre egy hatékony megoldás, ami működik. Bárhol használható. Vegyianyag mentes. Napi akár 3-500 bögöly elkapására is alkalmas. Könnyű rögzíteni. Kiváló ár-érték arányú termék. Átmérője: 45 cm.
Bögölyragasztó a tökéletes természetes ragasztó bögyölyökhöz és más egyéb rovarokhoz, peszticidek használata nélkül. Természetes eredetű esszenciális aromákat és csalogatószereket tartalmaz, mint például a csokoládé, vaj és a méz. Hosszú ideig – akár 5 hónapig- hatásos, mivel bírja az időjárás viszontagságait, vízálló. Tökéletes kombinációt a bögyölyfogó labdával együtt alkot, használatát vele javasoljuk. Környezetbarát termék. Amint megtelt a bögyölyfogó labda cserélni kell. Biztonsági információk a termék hátoldalán olvashatóak. A helyét gondosan válasszuk meg, gyermekek, lovak ne tudják elérni. 750 ml
Használati útmutató: A labdát először fel kell fújni, majd a kívánt helyre felakasztani (félig árnyékos, félig napos helyre, gyermekektől, lovaktól távol). Ezt követően fel kell vinni a ragasztót a labda felületére. A labdát a fogó résznél meg kell fogni, majd a fogó résztől 10 cm-es távolságra rajzolni egy kört a ragasztóval a labda felületére. A ragasztó fel fog melegedni és ezt követően lecsöpög. A könnyebb felvitelhez a termékhez kifejlesztett ecsetet ajánjuk. Ezután kezdődhet a harc repülő rovarok elleni!


https://www.dreamlovasbolt.hu/termek/bogolyragaszto-ecsettel/

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés